Szerző: Bodnár Ádám

2012. november 22. 12:49

A YouTube-ra megy az OTP Bank Liga és a Ligakupa

Hivatalos csatornát indított a YouTube-on a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Az ígéret szerint minden OTP Bank Liga és Ligakupa meccs után fél órával elérhető lesz az összefoglaló, de exkluzív tartalmak is felkerülnek.

A világ számos sportligája felismerte a YouTube-ban rejlő lehetőségeket és a kezdeti tiltások után az élére állt annak, hogy a videós tartalmai a legnagyobb nézettségű megosztón is elérhetők legyenek. A Magyar Labdarúgó Szövetség is élt ezzel a lehetőséggel és elindította az MLSZ TV-t a YouTube-on.

Az OTP Bank Liga és a Ligakupa minden mérkőzéséről a gólok és összefoglalók a meccs lefújását követően fél órán belül láthatók  lesznek a www.youtube.com/mlsztv oldalon. Ezen felül az MLSZ TV stábja exkluzív videókat is forgat: interjúkat készít, a magyar válogatott edzéseiről videóban számol be, emellett a jövőben máshol nem látható mérkőzéseknek, élő közvetítésének is helyt ad a csatorna. Arról azonban egyelőre nincs szó, hogy a hazai bajnokság vagy a válogatott mérkőzéseit élőben adná a csatorna.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

"A szövetség vezetésének hivatalba lépése óta kiemelten fontos feladata a sportág iránt érdeklődő szurkolók, nézők kiszolgálása, a magyar foci mellé állítása, egyszersmind egy újfajta szurkolói kultúra meghonosítása" - áll a kiadott közleményben. "Ennek a célnak az elérése elképzelhetetlen lenne a XXI. században a közösségi média kínálta lehetőségek kihasználása és marketing szemlélet nélkül. A YouTube mint a közösségi médiumok piacvezető szereplője lehetőséget kínál az MLSZ-nek saját készítésű minőségi tartalmainak eljuttatására a sportszerető emberek széles tömegeihez."

"A világ több vezető bajnoksága már elérhető a YouTube-on, mi pedig örömmel üdvözöljük a magyar futballt a fedélzeten” – mondta a bejelentés kapcsán Maciej Sojka, a YouTube régiós vezetője. "Mostantól a magyar futballrajongók – bárhol is éljenek a világon – első kézből és kiváló minőségben tájékozódhatnak a sportág fontos pillanatairól és kulisszatitkairól."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról