Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

A YouTube-ra megy az OTP Bank Liga és a Ligakupa

Bodnár Ádám, 2012. november 22. 12:49
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Hivatalos csatornát indított a YouTube-on a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Az ígéret szerint minden OTP Bank Liga és Ligakupa meccs után fél órával elérhető lesz az összefoglaló, de exkluzív tartalmak is felkerülnek.

hirdetés

A világ számos sportligája felismerte a YouTube-ban rejlő lehetőségeket és a kezdeti tiltások után az élére állt annak, hogy a videós tartalmai a legnagyobb nézettségű megosztón is elérhetők legyenek. A Magyar Labdarúgó Szövetség is élt ezzel a lehetőséggel és elindította az MLSZ TV-t a YouTube-on.

Az OTP Bank Liga és a Ligakupa minden mérkőzéséről a gólok és összefoglalók a meccs lefújását követően fél órán belül láthatók  lesznek a www.youtube.com/mlsztv oldalon. Ezen felül az MLSZ TV stábja exkluzív videókat is forgat: interjúkat készít, a magyar válogatott edzéseiről videóban számol be, emellett a jövőben máshol nem látható mérkőzéseknek, élő közvetítésének is helyt ad a csatorna. Arról azonban egyelőre nincs szó, hogy a hazai bajnokság vagy a válogatott mérkőzéseit élőben adná a csatorna.

"A szövetség vezetésének hivatalba lépése óta kiemelten fontos feladata a sportág iránt érdeklődő szurkolók, nézők kiszolgálása, a magyar foci mellé állítása, egyszersmind egy újfajta szurkolói kultúra meghonosítása" - áll a kiadott közleményben. "Ennek a célnak az elérése elképzelhetetlen lenne a XXI. században a közösségi média kínálta lehetőségek kihasználása és marketing szemlélet nélkül. A YouTube mint a közösségi médiumok piacvezető szereplője lehetőséget kínál az MLSZ-nek saját készítésű minőségi tartalmainak eljuttatására a sportszerető emberek széles tömegeihez."

"A világ több vezető bajnoksága már elérhető a YouTube-on, mi pedig örömmel üdvözöljük a magyar futballt a fedélzeten” – mondta a bejelentés kapcsán Maciej Sojka, a YouTube régiós vezetője. "Mostantól a magyar futballrajongók – bárhol is éljenek a világon – első kézből és kiváló minőségben tájékozódhatnak a sportág fontos pillanatairól és kulisszatitkairól."

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!