Szerző: Koi Tamás

2012. szeptember 11. 12:01

Hosszú kihagyás után újra lesz kábelszakmai kiállítás

Jövő héten hosszú kihagyás után újra megrendezik az East & Central European Broadband Expo-t Magyarországon, melyen a régió több jelentős, tévés műsorszórásra és szélessávú internetelérésre szakosodott vállalata részt vesz.

Hosszú kihagyás után idén ismét megrendezik a régió egyik legjelentősebb hírközlési- és kábelszakmai kiállítását, az East & Central European Broadband Expo-t (ECEBE), melynek ezúttal Budaörs ad otthont. A kiállításon több tucatnyi, a szakmában érdekelt vállalat képviselteti magát gyakorlatilag minden szinten, a kkv-któl kezdve az országos lefedettségű szolgáltatókig bezárólag. Az év egyik meghatározó tévés-távközlési szakmai kiállítása szeptember 17. és 19. közt nyitja meg kapuit.

A szervezők szerint a kiállításra mindenkinek érdemes kilátogatni, aki kicsit is érdeklődik a kábeltelevíziós és műholdas vételi technológiai újdonságai, az iparág legújabb vívmányai iránt. A kiállításon számos hazai és külföldi cég vonultatja fel újdonságait, így a látogatók megismerhetik a legújabb generációs vevőkészülékeket, antennákat, mérőműszereket, szolgáltatásokat, emellett pedig a jelen lévő szakemberektől kérdéseikre is választ kapnak.A rendezvény része lesz továbbá a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség szakmai napja és közgyűlése valamint a P-Sat partnertalálkozója is. A rendezvényre a hazai vállalkozások mellett a környező országokból is várnak kiállítókat szervezők.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A XV. ECEBE-n többek közt kiállít a műholdas beltéri egységeket fejlesztő és gyártó TechniSat, mely a legújabb technológiájú, legmodernebb egységeit szállítja a kiállításra. Ott lesz emellett Budaörsön fejállomásaival, antennáival és erősítőivel az Engel, a legkülönfélébb kábeles megoldásokat gyártó Partner Cable, valamint a fejállomásokat és beltéri egységeket gyártó és forgalmazó Triax.

A budaörsi kiállításra a helyszínen 2000 forintért lehet jegyet váltani, az interneten keresztül regisztrálóknak azonban ingyenes belépést biztosítanak a szervezők. A kiállítók teljes listája és a szakmai program részletei megtalálhatók az ECEBE weboldalán.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról