:

Szerző: HIRDETÉS

2010. május 3. 13:28

HR-szoftver szolgáltatásként

HR-szoftverekre nagyon sok vállalatnál szükség van, de a futtatásuk erőforrásigényes, és a gyakori programfrissítések állandó munkát adnak az informatikusoknak. A Magyarországon piacvezető HR-szoftverek már alkalmazáshoszting konstrukcióban is elérhetők, így a felhasználónak nem kell az üzemeltetéssel foglalkozni.

Már hosztolt szolgáltatásként is elérhető a NEXON nexONHRM integrált HR-rendszer, amely a humánerőforrás-kezelés minden területét lefedi, legyen szó személyügyi nyilvántartásról, bérszámfejtésről, cafeteriáról, munkaidő-nyilvántartásról, toborzás-kiválasztásról, teljesítményértékelésről, képzés-fejlesztésről és karriertervezésről. Mivel a rendszer moduláris felépítésű, az egyes elemek külön is elérhetők.

A NEXON a szolgáltatásnál is biztosítja az ügyfelei számára a szoftverekhez kialakított webes dolgozói önkiszolgáló rendszereket, amikkel a munkavállalók maguk menedzselhetik az adataikat, ami egyrészt tehermentesíti a HR-szakembereket, másrészt így pontosabbá tehető a nyilvántartás. A NEXON az adatok védelmére többféle fizikai és logikai adatvédelmi megoldást alkalmaz, így például a vírusvédelem mellett gondoskodik a betörések felderítéséről, a biztonságos adatátviteli és mentési eljárásról, az adatok sértetlenségét pedig titkosítással is garantálja. A szigorú informatikai előírások mellett a humán faktorra is kiemelten figyel a szolgáltató, az adatmentési protokollban például csak kijelölt kollégák vehetnek részt.

A vállalat már korábban is biztosított hozzáférést a bérszámfejtési szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei számára a NEXON-nál tárolt adatokhoz annak érdekében, hogy lekérdezhessenek bizonyos kimutatásokat, statisztikákat. A szolgáltatás folyamatos fejlesztése és a technikai háttér modernizálása tette végül lehetővé, hogy ebből egy hosztolt szolgáltatás jöjjön létre.

A NEXON tavaly több mint 50 millió forint értékű beruházással egy nagy teljesítményű, magas rendelkezésre állású virtualizált szerverkörnyezetet alakított ki, amelyen a Microsoft szerverszoftverei futnak, ez az infrastruktúra biztosítja a hosztolt nexONHRM szolgáltatás hátterét. A virtualizált háttérnek köszönhetően a szolgáltató gyorsan tud reagálni a változó ügyféligényekre, egy új ügyfélnél is rendkívül gyors a bevezetés, az alkalmazáshosztingban szerzett tapasztalatoknak köszönhetően pedig a testre szabás folyamata is zökkenőmentes.

A NEXON megoldása már bizonyított, januárban 20 ezer munkavállaló nyilatkozott a cafeteriakerete felhasználásáról a nexCAFÉ szoftver webes felületén.

[A NEXON megbízásából készített anyag]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.