Szerző: Ady Krisztián

2005. november 21. 11:50

Megjelent a Microsoft ActiveSync szinkronizáló szoftver 4.1-es verziója

Elsősorban a legújabb kézi számítógépek tulajdonosai örülhetnek a Microsoft november 18-án frissített, 4.1-es verziószámot viselő ActiveSync szoftvercsomagjának , ugyanis az új szinkronizációs szoftver végre problémamentesen támogatja a Windows Mobile 5.0 mobil operációs rendszert futtató kéziszámítógépeket és okostelefonokat. A legfrissebb operációs rendszert futtató készülékek mellé csomagolt 4.0-ás változat számos problémával küszködött.

[HWSW] Elsősorban a legújabb kézi számítógépek tulajdonosai örülhetnek a Microsoft november 18-án frissített, 4.1-es verziószámot viselő ActiveSync szoftvercsomagjának, ugyanis az új szinkronizációs szoftver végre problémamentesen támogatja a Windows Mobile 5.0 mobil operációs rendszert futtató kéziszámítógépeket és okostelefonokat. A legfrissebb operációs rendszert futtató készülékek mellé csomagolt 4.0-ás változat számos problémával küszködött.

A Microsoft több új tenyérgép támogatása mellett akár kétszer gyorsabb szinkronizációt is ígér ezeknél a fejlettebb eszközöknél. A Wi-Fi szinkronizációt eltávolították a szoftverből, így az adataink áttöltésére USB, Bluetooth vagy infravörös kapcsolatot használhatunk. Az új párosító varázsló könnyebb konfigurációt biztosít.

Az 4.1-es változat hivatalosan Windows Mobile 5.0, Windows Mobile 2003/2003SE, Windows CE 3.0 és PocketPC 2002 operációs rendszerekhez kapcsolódhat, a támogatási listáról lekerültek a Windows CE 2.0 és 2.11 operációs rendszerrel szerelt régebbi készülékek.

a címlapról