Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 12. 08:51:08

Új vezérigazgató a Greptonnál

Május 5-én a Grepton Rt. közgyűlése Juhász Istvánt nevezte ki a cég vezérigazgatójává. Juhász négy éve dolgozik a vállalatnál, kezdetben kereskedelmi vezetőként tevékenykedett, majd beválasztották az igazgatósági tagok közé. A vállalat operatív vezetésében 2003-tól vállalt aktív szerepet.

[HWSW] Május 5-én a Grepton Rt. közgyűlése Juhász Istvánt nevezte ki a cég vezérigazgatójává. Juhász négy éve dolgozik a vállalatnál, kezdetben kereskedelmi vezetőként tevékenykedett, majd beválasztották az igazgatósági tagok közé. A vállalat operatív vezetésében 2003-tól vállalt aktív szerepet.

Juhász István a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett villamosmérnökként 1991-ben, amit ugyanitt 3 év PhD képzés követett. Az angol Brunel University-n szerzett 1999-ben DMS, majd a Buckinghamshire Chilterns University College-on 2001-ben MBA diplomát. Pályafutását a ROLITRON Informatikánál kezdte, majd a Synergonnál jogfolytonosan folytatta.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 04:16

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.