Szerző: Bodnár Ádám

2003. október 29. 13:27

Megjelent az Adobe Video Collection Professional változata

[Herald] Az Adobe bejelentette, hogy megjelent az Adobe Video Collection Professional változata, amely az Adobe Premiere Pro, az Adobe After Effects 6.0 Professional, az Adobe Audition és az Adobe Encore DVD mellett most tartalmazza az új kiadású Adobe Photoshop CS-t.

[Herald] Az Adobe bejelentette, hogy megjelent az Adobe Video Collection Professional változata, amely az Adobe Premiere Pro, az Adobe After Effects 6.0 Professional, az Adobe Audition és az Adobe Encore DVD mellett most tartalmazza az új kiadású Adobe Photoshop CS-t.

A videós szakemberek számára forradalmian új jellemzőkkel, többek között nem négyzet alakú pixel támogatással, a 16 bites képek széleskörű támogatásával és az új vektoros festőmotorral szolgáló Adobe Photoshop CS most Adobe Video Collection még eddigieknél is meghatározóbb tagja.

A Photoshop 7 teljes verziós frissítésű jogutódja, a Photoshop CS véget vet a DVD-re, videóra és filmre képsorokat tervező videós szakemberek találgatásainak. A nem négyzet alakú pixelek támogatással a videós szakemberek pontos képanyagot készíthetnek képernyőre, mivel a képet úgy láthatják, ahogyan az a céleszközön megjelenik. A Photoshop CS 16 bites támogatást is nyújtva megtartja a filmek gazdag színskáláját, és a termék szorosan együttműködik az Adobe Premiere Pro-val, az Adobe Encore DVD-vel és az Adobe After Effects-el. Az új vektoros festőmotor hagyományos művészeti technikákat, így például szén, pasztell és vizes vagy szárazecset hatásokat imitál.

Az Adobe Video Collection Professional változata a következőket biztosítja: digitális képszerkesztő eszközök; animált grafika és vizuális effektek; valós idejű kép- és hangszerkesztés; és DVD műsorkészítés. Újratervezték az Adobe videoszerkesztő programjának legújabb változatát, az Adobe Premiere Prót, hogy valós idejű editáló környezetet biztosítson javuló hatékonysággal és olyan professzionális eszközökkel együtt, amelyek kihasználják a Windows XP alatt futó Intel Pentium alapú rendszerek adta gyorsaságot.

Hatékony új eszközöket tartalmaz az After Effects 6.0, amelyekkel a felhasználók a videó- és filmkészítést bámulatos animált grafikákkal és vizuális effektekkel színesíthetik. Az Adobe Audition tökéletes többsávos hangstúdiót biztosít professzionális minőségű hanganyagok hatékony előállításához. Az Adobe Encore DVD segítségével a felhasználók professzionális, többnyelvű DVD-ket készíthetnek, és a nagyfokú olvasási kompatibilitás érdekében azokat minden írható DVD formátumba kivihetik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról