Szerző: roberto

2003. január 23. 09:52:30

Megjelent a UNIX-os MPlayer filmlejátszó 0.90 RC3-as verziója

[mplayerhq.hu] Az MPlayer fejlesztői három hetes

[mplayerhq.hu] Az MPlayer fejlesztői három hetes hibavadászat után kiadták a program 0.90-es verziójának harmadik kiadásra jelölt változatát. A változások listája minden eddiginél több javításról számol be, néhány javítás a teljesség igénye nélkül: dokumentáció frissítések, újabb teljes képernyős mód javítások, a GTK+ grafikus felület javításai, jobb Radeon támogatás (vidix), kodekek javításai, frissítései.

A változásokról bővebben az mplayerhq.hu hírei között olvashatunk, ugyanitt találjuk a forráskódot, amely többek közt a népszerű a DivX és MPEG formátumok natív kodekjeit is tartalmazza, azonban vannak csak kodekeket tartalmazó egyéb csomagok is, ezek az egyéb gyakori formátumok lejátszásához szükségesek (Windows Media, RealMedia, QuickTime). A lejátszó fordításhoz szokás szerint a GNU fordítócsomag (GCC) 2.95.3-as vagy 2.95.4-es verziói ajánlottak.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 13:26

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.