Szerző: Ady Krisztián

2000. április 11. 19:15

George Lucas

Egy érdekes hírt találtam a Yahoo -n, miszerint George Lucas az Episode II mozgalmasabb jeleneteit 6 digitális camcorderrel veszi fel. A camcordereket a Sony és a Panavision fejlesztette közösen (?), melyek prototípusának tesztelése után mondott igent a Star Wars atyja.

HIRDETÉS

Egy érdekes hírt találtam a Yahoo-n, miszerint George Lucas az Episode II mozgalmasabb jeleneteit 6 digitális camcorderrel veszi fel. A camcordereket a Sony és a Panavision fejlesztette közösen (?), melyek prototípusának tesztelése után mondott igent a Star Wars atyja.
A forgatás ugyebár idén júniusban kezdődik Ausztráliában...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.