Szerző: roberto

2001. június 19. 15:52

Az ActiveState három kiegészítést (Visual Perl, Visual Python, Visual XSLT) jelentett be a Microsoft Visual Studio.NET-hez

[LinuxPR] A nyílt forrású programozói eszközök fejlesztésével foglalkozó ActiveState a Microsoft Tech Ed 2001-en bejelentette a Visual Perl, a Visual Python és a Visual XSLT kiegészítéseket a Microsoft Visual Studio.NET Beta2 IDE-hez. Ezekkel a kiegészítésekkel elérhetővé válik a Perl, Python és XSLT programok Visual Studio.NET-en belüli szerkesztése, futtatása és hibakeresése.

HIRDETÉS

ActiveState[LinuxPR] A nyílt forrású programozói eszközök fejlesztésével foglalkozó ActiveState a Microsoft Tech Ed 2001-en bejelentette a Visual Perl, a Visual Python és a Visual XSLT kiegészítéseket a Microsoft Visual Studio.NET Beta2 IDE-hez. Ezekkel a kiegészítésekkel elérhetővé válik a Perl, Python és XSLT programok Visual Studio.NET-en belüli szerkesztése, futtatása és hibakeresése.

Visual Perl tartalmazza az ActiveState egyedi reguláris kifejezésekre készített hibakeresőjét is, amely nagy segítséget nyújt annak kiderítésében, hogy hol és miért illeszkednek rosszul kifejezéseink; a hibakereső könnyen érthető leírásokkal segíti a reguláris kifejezések továbbírását.

"Érdekes volt az ActiveState-tel közös munka, amelynek során ezeket a nyílt forrású programnyelveket elérhetővé tettük a Visual Studio.NET számára" -- mondta Tom Button, a Microsoft fejlesztőeszköz-részlegének elnöke, "ez igazán beleillik a tervünkbe, amely szerint fejlesztők az általuk választott programnyelven készíthetik el webes alkalmazásaikat".

A három kiegészítés közül egyelőre még csak a Visual Perl van készen, amely egyébként 495 dollárba fog kerülni. A másik két eszköz bétája az ActiveState oldaláról tölthető le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 04:57

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.