Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 24. 14:04

Frissíti és széles körben elérhetővé teszi okos szemüvegkeretét az Amazon

Az Echo Frames második generációját már nem csak meghívó birtokában lehet megvásárolni.

Frissíti okos szemüvegkeretét az Amazon: az Echo Framest a vállalat eredetileg tavaly ősszel
jelentette be és csak korlátozott számban tette elérhetővé, néhány kiválasztott vásárló számára. A készülékre inkább érdemes fejen viselhető okoshangszóróként, mint szemüvegként gondolni, és ugyanez igaz a frissített modellre is, amelynek száraiban az elődhöz hasonlóan négy apró hangszóró, valamint egy mikrofon is helyet kapott, az Alexával való beszélgetésre. Az új modell hosszabb üzemidőt és jobb hangzást ígér, valamint többféle színben is elérhető lesz - immár minden érdeklődő számára.

echoframes

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Úgy tűnik tehát az Amazon az elmúlt év során sikeresnek ítélte az Echo Frames korlátozott, kísérleti rajtját - nem úgy, mint a szemüveggel párhuzamosan bemutatott Echo Loop okosgyűrű esetében. A masszív, titánból készült gyűrűbe a gyártó ugyancsak mikrofonokat és hangszórókat zsúfolt az Alexa használatához, az ugyanakkor láthatóan nem nyerte el a felhasználók tetszését így a cég kivezeti a terméket. Az Echo Frames nettó 250 dollárért lesz megvásárolható, 70 dollárral drágábban, mint az első verzió.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.