:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. január 23. 15:17

Kéretlenül is megkapják a Bing Chrome-kiegészítőt az Office 365 ProPlus ügyfelek

A Microsoft a böngészőkiegészítőt kérdés nélkül, automatikusan telepíti - szerencsére azért a rendszergazdáknak kiskaput is biztosít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Ha kell, ha nem telepíti a Bing böngészőkiegészítőt Chrome-ra a Microsoft, legalábbis a Office 365 ProPlus ügyfeleknél. A szoftvercsomag a tervek szerint februárban megjelenő 2002-es verziójának telepítése, valamint a korábbi verziók frissítése automatikusan megindítja a Bing kiegészítő telepítését is, ezzel a vállalat saját keresőjét állítva be alapértelmezett keresőmotorként. Ahogy az várható volt, a lépés komoly felháborodást váltott ki a rendszergazdák körében, akik egyebek mellett Redditen is hangot adtak nemtetszésüknek. A Microsoft vélhetően készült a negatív visszhangra, kapcsolódó támogatási dokumentumbában ugyanis siet kiemelni, hogy az Office Deployment Toolon vagy a csoportos irányelveken keresztül lehetőség van a kiegészítő telepítésének mellőzésére.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 14:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.