Szerző: Koi Tamás

2008. november 21. 14:26

Hétfőtől feltöltőkártyával is kapható itthon az iPhone 3G

Hétfőtől a feltöltőkártyás ügyfelek is hozzájuthatnak hazánkban az Apple érintőkijelzős okostelefonjához, az iPhone 3G-hez -- jelentette be a készüléket forgalmazó T-Mobile.

[HWSW] Hétfőtől a feltöltőkártyás ügyfelek is hozzájuthatnak hazánkban az Apple érintőkijelzős okostelefonjához, az iPhone 3G-hez -- jelentette be a készüléket forgalmazó T-Mobile.

Az előfizetéses konstrukciókhoz képest lényegesen kevesebb elkötelezettséggel járó csomag cserébe -- legalábbis a vásárláskor fizetendő fogyasztói árat tekintve -- sokkal drágább lesz: míg előfizetéssel akár 990 forintért is lehet iPhone-t venni, addig Domino kártyával vásárolva legkevesebb 135 ezer forintot kell majd fizetni a telefonért. A T-Mobile Domino kínálatára eddig jóval mérsékeltebb árak voltak jellemzőek, az iPhone 3G messze a legdrágább telefon a szolgáltató mindenkori pre-paid árlistáján.

November 24-től Domino csomagban is kapható az Apple okostelefonja a T-Mobile-nál: az Apple iPhone 3G 8 gigabájtos verziója feltöltőkártyás konstrukcióban 134 970 forintba kerül majd, a 16 GB-os példányért pedig alig többet, 139 980 forintot kell majd fizetni. A magentaszínű szolgáltató augusztus 22-én kezdte forgalmazni Magyarországon az iPhone 3G-t, melyekhez létrehozott két új, kifejezetten a telefonhoz igazított előfizetési konstrukciót is.

iPhone 3G

A T-Mobile ikon 400 csomag 9900 forintos havi díj ellenében 400, belföldi irányban lebeszélhető percet, 200 db hálózaton belüli SMS-t és 2 gigabájt, internetezésre és e-mailezésre egyaránt felhasználható adatforgalmat tartalmaz. A drágábbik, T-Mobile ikon 600 csomag 600, belföldi irányban lebeszélhető percet, 400 db hálózaton belüli SMS-t és 4 gigabájtnyi adatforgalmat foglal magában 16 900 forintos havidíj fejében.

[+] iPhone 3G -- I'm too sexy

Az alapvetően internetes kommunikációra kihegyezett iPhone 3G-t egy a T-Mobile számára készített, szűk körben publikált felmérés szerint rendkívüli elégedettséggel használják a vásárlók, ráadásul példátlanul magas, 97 százalék azoknak az aránya, akik interneteznek is a telefonnal. A T-Mobile és az Apple egyelőre féltve őrzött titokként kezelik, hogy a magyar piacon az augusztusi premier óta eddig hány iPhone 3G-t sikerült értékesíteni, egyes spekulációk szerint az eladott darabszám októberben elérte a 15-20 ezret.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról