Szerző: Koi Tamás

2024. február 2. 09:46

Nem csak a mozikat, a streaminget is megtolta Barbie

A 2023-as év mind a mozikban, mind a streamingpiacon jelentőségteljes évnek számított, hogy miért, az kiderül a HWSW podcast-sorozatának legfrissebb adásából.

A streamingszolgáltatások megjelenése megzavarta a hagyományos terjesztési modellt, és a mozit megkerülve közvetlenül az előfizetőkhöz juttatja el a tartalmat. Időközben a Netflixnek is egyre nehezebb lett növelnie bevételeit, megjelent a reklámokkal támogatott csomag, életbe léptek a jelszómegosztásra vonatkozó korlátozások. Meddig mehet ez, telítődik-e a piac, és milyen hatással van ez a hagyományos mozikra és a mozifilmek-sorozatok gyártására?

Többek között ezekről, és persze a Barbie-jelenségről beszélgetünk ebben az adásban Pinczés-Pressing Ádámmal, a Warner Bros. Discovery PR-menedzserével és Gyenis Ajándokkal, a Cinego ügyvezetőjével.

Az adásban elhangzott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval.

Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.