:

Szerző: Koi Tamás

2023. április 28. 12:08

Twitteren ott van, de Tindere nincs a Szentatyának

Magyarországra látogatott Ferenc pápa, ami mellett nem mehetünk el mi sem szó nélkül, de ettől még az adás természetesen egyháztól függetlenül továbbra is elsősorban a technológia híveinek szól.

Magyarországra érkezett Ferenc pápa, amiről illő módon meg is emlékezünk, illetve a Disney-nek köszönhetően végre kiderül, hogy vajon fent van-e a Mesterséges Intelligencia által az utóbbi időszakban számos esetben meglehetősen kreatívan ábrázolt Szentatya a Tinderen.

Aztán egy kicsit világibb vizekre evezve megvitatjuk, mennyire jól megy a Spotify-nak, illetve az Apple mekkorát haverkodik Indiával, na meg a Samsung a Microsofttal. Hallgassátok sok szeretettel!

Ámen!

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról