Szerző: Hlács Ferenc

2015. június 9. 13:30

Új számlázó szolgáltatást indít a Számlázz.hu

Mobil felületen is támad a Számlázz.hu fejlesztőinek új felhős számlázószolgáltatása, a MostSzámlázz. Az egyszerű, gyorsan használatba vehető online alkalmazás elsősorban a kis- és középvállalkozásoknak szól, amelyek a készítők reményei szerint a később, komplexebb igényeikkel nagyobb tudású termékükhöz fordulnak.

Új, online számlázó szolgáltatással veszik célba a mikro-, kis- és középvállalkozásokat, illetve az adószámmal rendelkező magánszemélyeket a hazánkban népszerű Számlázz.hu fejlesztői. Az egyelőre béta verzióban elérhető MostSzámlázz ingyenesen használható, a felhős számlázószolgáltatás webes felületét továbbá mobil eszközökre is optimalizálták, így a készítők szerint a PC-s böngészők mellett okostelefonon is kényelmesen kezelhető.

Miután a cég termékét elsősorban a kkv szektornak és magánszemélyeknek szánja, igyekezett a lehető legegyszerűbbé tenni a használatot. Ennek megfelelően az első használatbavételkor nincs szükség külön regisztrációra, a MostSzámlázz oldalára navigálva rögtön elkészíthető az első számla, a regisztráció pedig ezzel párhuzamosan történik, hiszen a felhasználó minden szükséges adatot bevisz a számlázás során - ezután csak egy jelszót kell megadni a profil létrehozásához. A szolgáltatás ezen kívül a Számlázz.hu oldalon használt belépési adatokkal is igénybe vehető.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A weboldala szerint a NAV által is elfogadott, most indított alkalmazás előnye a letölthető számlázószoftverekkel, illetve a még manapság is széles körben használt, papír számlatömbökkel szemben, hogy folyamatosan frissül, így mindig az aktuális számviteli szabályoknak megfelelően működik, ráadásul papír és elektronikus számla is kiállítható vele.

Az először a SzEK.org konferenciáján bemutatott MostSzámlázz béta verziója ingyenesen használatba vehető, ez a konstrukció stabil kiadás megjelenésével is elérhető marad, amellyel párhuzamosan egy fizetős változat is hozzáférhető lesz. A díjért cserébe persze plusz funkciók is lesznek, például postázási szolgáltatás és e-számla kiállítás, illetve valószínűleg további, a Számlázz.hu-ról ismerős kényelmi megoldások is érkeznek majd a felületre.

Az új webalkalmazással a cég korántsem tesz le idén tíz éve működő termékéről (és annak mintegy 20 ezer felhasználójáról). Épp ellenkezőleg: arra épít, hogy a kkv-k a későbbi expanzió során felmerülő, komplexebb számlázási igényeikkel az új, egyszerű szolgáltatásról a "nagyoknak" szóló Számlázz.hu-ra nyergelnek át.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról