:

Szerző: HIRDETÉS

2013. június 4. 09:00

Új tarifával bővít a Tesco Mobile

Május közepén új feltöltőkártyás tarifával bővítette kínálatát a Tesco Mobile. A Kedvenc nevet kapó tarifa a hozzá tartozó Kedvenc3 opcióval díjmentes hívást biztosít legfeljebb három belföldi hívószámra.

Május közepén új feltöltőkártyás tarifával bővítette kínálatát az ország első valódi virtuális mobilszolgáltatója, a Tesco Mobile. A Tesco Mobile Kedvenc néven megjelent ajánlat egy hozzá tartozó opcióval díjmentes beszélgetést biztosít legfeljebb három kiválasztott belföldi hívószámra (ez lehet vezetékes, vagy bármilyen belföldi mobilhálózat). Az új tarifával értékesített SIM-ek szokás szerint a Tesco áruházakban szerezhetők be, de a meglévő ügyfeleknek biztosított a tarifaváltás lehetősége.

A díjmentes beszélgetést biztosító Kedvenc3 szolgáltatás csak a Tesco Mobile Kedvenc feltöltőkártyás tarifával rendelhető meg. Az opció segítségével beállítható legfeljebb 3 kedvenc belföldi alapdíjas mobil- vagy vezetékes telefonszám, melyek belföldön szolgáltatótól függetlenül 0 forintos percdíjjal hívhatóak. Az opció díja 2000 forint, mely 35 napig, legfeljebb 600 percig érvényes kedvezményes perckeretet tesz elérhetővé. Az opció lejárata esetén, valamint egyéb hívási irányokba a tarifa egyszerű feltöltőkártyás ajánlatként működik.

A Tesco Mobile szolgáltatás a Tesco áruházlánc és a Vodafone Magyarország által alapított vegyesvállalat működtetésében 2012. márciusában jelent meg a magyar piacon. A szolgáltatás a társtulajdonos Vodafone hálózatán működik ám jogilag attól teljesen független, és az előfizetők hívószáma sem 70-es előhívóval kezdődik, hanem 31-essel. A szolgáltató az indulásától kezdve alapvetően a Tesco klubkártyás vásárlóit célozta meg és az első évben 70 ezerre növelte az aktív ügyfélbázisát.

"Nagyon jól fogadták a hazai mobilozók a tavaly bemutatott Tesco Mobile Dupla tarifacsomagunkat, így természetesen továbbra is elérhető marad a Tesco áruházakban" – mondta el Reszkető Péter, a Tesco Mobile cégvezetője. "Az első évben csatlakozott több mint 70.000 ügyfél viszont remek alapot nyújt a továbblépéshez, amit kínálatunk bővítésével tervezünk elérni. Legújabb ajánlatunkkal a magyar piacon is kedvelt családi és kisebb flottás csomagokat újítottuk meg, és tettük még ügyfélbarátabbá..." - tette hozzá a szakember.

További részletek a Tesco Mobile Kedvenc tarifájáról: www.tescomobile.hu

[A Tesco Mobile megbízásából készített anyag.]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.