Szerző: Koi Tamás

2011. július 12. 14:05

Itthon is kapható a Sony Ericsson Xperia neo

A kisebb szaküzletek után egy hazai mobilszolgáltató, a Telenor választékában is megjelent a Sony Ericsson szép reményű középkategóriás okostelefonja, az Xperia neo.

HIRDETÉS

A svéd-japán gyártó hónapokkal ezelőtt, a februári Mobile World Congress alkalmával rántotta le a leplet több új androidos újdonságáról, többek közt az Xperia neóról, mely mától érhető el a Telenor Magyarország kínálatában. Az újdonsággal együtt a Telenornál összesen hatféle Sony Ericsson mobil kapható - a neo a három hazai szolgáltató közül csak a kék logós cégnél érhető el.

Az Xperia neo 3,7 hüvelykes, 854x480 pixeles karcálló kijelzőt és 1 GHz-en ketyegő Qualcomm Snapdragon MSM8255 processzort kapott. Az alkalmazások számára 320 megabájt memória áll rendelkezésre, a készülékbe épített rendszermemória mérete 512 megabájt. A mobilra a Google Android operációs rendszer 2.3-as verziója (Gingerbread) kerül gyárilag, kiegészítve a Sony Ericsson több telefonjánál is alkalmazott Timescape felhasználói interfésszel.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Az újdonság az adatkapcsolatok terén hozza a kötelezőt, így a 802.11n szabvánnyal kompatibilis WLAN modul mellett Bluetooth-rádióval, és HSDPA/HSUPA kompatibilis 3G-s modemmel is szolgál. A Sony Ericsson többi telefonjához hasonlóan a neo multimédiás képességek terén sem szégyenkezhet, a képrögzítő modul felbontása 8 megapixel, a telefonnal készült 720p felbontású videók pedig a HDMI kimeneten keresztül nagyobb megjelenítőre továbbíthatók.

Az Xperia Arc alá pozicionált, középkategóriás mobil számlás ajánlattal 20 forinttól elvihető a Telenornál, feltöltőkártyás konstrukcióban 99 ezer forintot kér a telefonért a szolgáltató.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 14:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.