Szerző: HIRDETÉS

2010. március 28. 16:08

Kulcsrakész informatika? Fejlesszen beruházás nélkül!

A T-Systems Virtualoso szolgáltatásai havidíjas konstrukcióban kínálnak megoldást az infokommunikációs kihívásokra.

A gazdasági válság költségeik átgondolására ösztönzi a gazdálkodó szervezeteket, ugyanakkor a versenyelőny megszerzése és megtartása, a kritikus üzleti adatok és folyamatok kezelése elengedhetetlenné teszi az infokommunikációs infrastruktúra fejlesztését is. Informatikus szakemberek, rendszergazdák és döntéshozók gyakran szembesülnek a költségoptimalizálás kontra fejlesztés kérdésével, és ez különösen markánsan jelentkezik a kis- és középvállalatoknál.

Ezt felismerve fejlesztette ki a T-Systems Virtualoso szolgáltatásait, melyek segítségével a cégek beruházási költség és forráslekötés nélkül, havidíjas konstrukcióban juthatnak korszerű üzleti alkalmazásokhoz és megoldásokhoz. Melyek a legújabb Virtualoso szolgáltatások, és milyen főbb paraméterekkel rendelkeznek?

A telefonhívások kezelésére nyújt hatékony megoldást a Virtualoso VoiceCenter (IVR), melynek segítségével interneten keresztül, egy grafikus kezelőfelület segítségével tervezhetőek és menedzselhetőek a bejövő hívások. A számos kényelmi funkciót – pl. hívássorolást, hangrögzítési funkciót, visszahívási opciót – nyújtó szolgáltatás olyan esetekben is alkalmazható, ahol nincs alközpont, vagy az alközpont korlátozott IVR-funkciókkal rendelkezik. Emellett a Virtualoso VoiceCenter a piacon egyedülálló módon alkalmas kizárólag mobil készülékek bevonásával IVR-rendszer kialakítására is.

\A közel 100%-os olvasottságot  biztosító sms kézenfekvő választás kommunikációs csatornaként. A Virtualoso SMS szolgáltatás kiválóan alkalmas nagyszámú, paraméterezhető sms kezelésére és egyidejű, kampányszerű kiküldésére. A webes felületről indított sms-ek mellé időzített kiküldés és automatikus válaszüzenet lehetősége is beállítható. A bejövő sms-ek fogadása és gyűjtése, valamint a statisztikák és címtárak létrehozása szintén webes felületen történik.

A valós idejű képernyőmegosztás és a webkamerát is alkalmazó Virtualoso Meeting szolgáltatás, telefonkonferencia bevonásával virtuális tárgyalót alakít ki az ügyfelek számítógépén. A kompatibilitás szempontjából fontos tényező, hogy a képernyőmegosztáshoz nincs szükség a résztvevők szoftvereinek és internetes böngészőinek egyeztetésére. A tűzfalaktól is függetlenül működő rendszer használata garantáltan biztonságos, a dokumentumok továbbítása titkosított formában történik.

A belső adatok és információk biztonságos, szakszerű tárolása és védelme ma már létfontosságú minden vállalkozás életében. A Virtualoso Server szolgáltatás kihelyezett, bérelhető szerverkapacitást kínál professzionális szervertermi környezetben. A kiemelkedően magas rendelkezésre állás mellett a vállalati rendszergazdának lehetősége van arra, hogy a nap bármely szakában figyelje a szervereket, és szükség esetén be is avatkozzon a működésükbe.

A kritikus adatállományok elvesztése vagy sérülése jelentős üzleti kockázat. A Virtualoso BackUp online archiválási rendszer segítségével biztonságos adatparki környezetben archiválhatók a saját telephelyen működő szerverek és egyedi IP-címmel rendelkező számítógépek adatállományai. A kimagasló megbízhatóságú, leállásmentes rendszerekkel akár napi automatikus mentés is megvalósítható a szolgáltatásba vont szerveren vagy számítógépen kijelölt alkönyvtárakról.

Milyen további előnyökkel járnak a Virtualoso szolgáltatások? Tervezhető költségek, tényleges használaton alapuló számlázás, a szolgáltató által nyújtott teljes körű karbantartás, adattárolás és hibajavítás, magas fokú vírusvédelem, folyamatosan frissített, legális szoftverek – és természetesen 24 órás szakértői HelpDesk támogatás.

Mint az üzleti életben sokszor, a siker egy jó döntésen múlik. A T-Systems örömmel ajánlja fel szakértelmét és szolgáltatásait az Ön cégének, vállalkozásának is.

Tartson velünk! http://www.t-systems.hu/virtualoso_portal

[A T-Systems megbízásából készített anyag]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról