Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Mi a fejlesztő gondja 2018-ban? Refaktorálás, Agile, API-tervezés, PWA és Alexa a gyakorlatban. HWSW mobile! idén is. November 21-22.

Korlátlan zeneletöltés mobilra - itt a PlayNow plus

Koi Tamás, 2009. október 14. 15:29
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

PlayNow plus néven Magyarországon egyedülálló választékkal, több millió zeneszám korlátlan letöltésével kínál új, havidíjas zene-előfizetést a Sony Ericsson és a T-Mobile.

A Sony Ericsson PlayNow plus zeneletöltő szolgáltatását a régiónkban elsőként, a világon hatodikként vezetik be Magyarországon mától - a zeneletöltési lehetőség csak bizonyos mobiltelefonokkal és csak a T-Mobile magyarországi kínálatában érhető el, havidíjas konstrukcióban. A szolgáltató és a mobiltelefongyártó 2400 forintos havidíj fejében, egyéves hűségidő vállalása esetén biztosít hozzáférést a világ négy legnagyobb zenekiadójának, illetve a legtöbb hazai kiadó kínálatához.

Az előfizetők egyelőre három készülékkel, a Sony Ericsson W995, W705 és W595 mobiltelefonokkal érhetik el a PlayNow plus szolgáltatást, a zeneszámokat a T-Mobile szélessávú hálózatán keresztül lehet letölteni - a cég közleménye szerint egy zeneszám letöltése nagyjából 10-60 másodpercet vesz igénybe a zeneszám hosszától és a mobilhálózat paramétereitől függően. A letöltéshez nincs szükség külön mobilinternet-előfizetésre, a forgalmi díjat a szolgáltatás havidíja tartalmazza.


Sony Ericsson W995

A szolgáltatás keretében elérhető zeneszámok DRM másolásvédelemmel tölthetők le, de a felhasználó a PlayNow plus PC-s kliens segítségével akár mobilon, akár számítógépen is meghallgathatja azokat, emellett a két eszközön végzett változtatások könnyedén szinkronizálhatók. A számok az előfizetés időtartama alatt szabadon meghallgathatók, illetve hat hónap után a 100 leggyakrabban hallgatott szám, majd ezt követően havonta 17 dal másolásvédelem nélkül hozzáférhetővé válik - ezek az előfizetés esetleges lemondása után is megtarthatók, meghallgathatók

A szolgáltatáshoz részeként a PlayNow plus előfizetéssel árult mobiltelefonok memóriájára előre telepítik az ezer legnépszerűbb - a slágerlisták alapján összeválogatott - zenekollekciót..A T-Mobile mind a havi előfizetéses, mind a dominós ügyfelek számára lehetőséget ad a PlayNow plus kéthetes, díjmentes kipróbálására.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Refaktorálás, Agile, API-tervezés, PWA és Alexa a gyakorlatban. HWSW mobile! idén is. November 21-22.