Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Emberarcú üzlet - vadonatúj itbusiness Online

HWSW, 2009. április 12. 22:02
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Új portállal jelentkezik az itbusiness, a hazai informatikai lappiac

Új portállal jelentkezik az itbusiness, a hazai informatikai lappiac egyik meghatározó szereplője. Az olvasók részéről érkezett visszajelzések szerint van igény az ict-szektorról szóló aktuális, összefoglaló jellegű írásokra, az itbusiness stílusában tálalva. Számukra talán meglepő lesz az a "nyitás", ami az itbusiness Online-t jellemzi: az ict témájú írásokon túl gazdasági, kulturális témákkal, valamint tőzsdei információkkal egészült ki a site.

Az itbusiness Online tehát teljesen új technológiai, szolgáltatási alapokon, vadonatúj koncepció jegyében formálódik folyamatosan igazi b2b-portállá. Alapfilozófiájának meghatározó eleme azonban az online megújulás során sem változott: minden technológiai vagy üzleti vonatkozáson túl továbbra is az azok mögött álló ember, a személyiség a legfontosabb.

Az itbusiness Online kialakításánál a legfontosabb kérdés az volt, mit vár egy üzleti portáltól egy döntéshozó, egy úgynevezett C-level menedzser? Szolgáltatásokat, amiket nem kap meg máshol, írásokat, amiket nem olvashat máshol, híreket, információkat, amik a tájékozottsághoz kellenek. Az elképzelés megvalósítása ugyan még korántsem teljeskörű, de a most elérhető tartalmak köre is impozáns:

  • napi frissítésű rövid híranyagok az ict-piac, a gazdaság, valamint a kultúra köréből az itbusiness-től megszokott színvonalon;
  • olyan, - máshol nem olvasható - gondolatébresztőnek szánt, blogszerű írások, amelyek az üzleti élet, illetve a cégvezetés bármely területéhez kapcsolódóan hasznos tippeket, segítséget adhatnak;
  • az itbusiness elmúlt hat évének teljes archívuma kereshető, böngészhető formában, a tematikus hírlevelekkel együtt;
  • egy folyamatosan bővülő "Ki kicsoda?" szolgáltatás, amely az ict-szakma meghatározó szereplőinek mind teljesebb körű feltérképezésére, bemutatására vállalkozik;
  • az előbbihez kapcsolódó ict cégadatbázis, amely a személyek és a cégek közötti kapcsolatok érdekességeit tárja fel.

Ha eddig is itbusiness-olvasó volt, akkor a www.itbusiness.hu kihagyhatatlan, ha nem ...akkor pedig épp itt az ideje!

[Az IT-Business Publishing Kft. által készített tartalom]

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.