Szerző: Bányai György

2008. december 8. 16:42

A Sony Ericsson középkategóriás fotómobillal indítja a jövő évet

A Sony Ericsson 2009-ben egy középkategóriás fotómobil bejelentésével kezdi majd az évet. A Cyber-shot családba illeszkedő C510 csekély, ám használható felbontású fotómodulja arcfelismerésre is képes lesz.

[HWSW] A Sony Ericsson 2009-ben egy középkategóriás fotómobil bejelentésével kezdi majd az évet. A Cyber-shot családba illeszkedő C510 csekély, ám használható felbontású fotómodulja arcfelismerésre is képes lesz.

A Sony Ericssson jövő év februárjáig készül el C510 modellszámú, "Kate" becenéven futó mobiljával, mely a gyártó közkedvelt, fényképezésre szakosodott Cyber-shot mobiltelefon-sorát gyarapítja lajd. A hagyományos rúdformájú készülékház egy 3,2 megapixeles fényképezőt zár magába, melynek élességállítása autofókuszos rendszerű lesz.

A fényképezőmodul mellé vaku is jár, ráadásul a telefon kezelőfelülete elsődlegesen a fotózásra lesz hangolva. A C510-ből nem fog hiányozni az arcfelismerés és a mosolyidőzítés lehetősége sem. Természetesen a képkészítés mellett a személyes adatkezelők, valamint az internetböngésző és a zenelejátszó alkalmazások is megtalálhatók lesznek a mobilban.


Sony Ericsson C510

Közvetlenül a C510 után még két modell érkezik majd a gyártótól, ezek közül az első a "Flippa" becenévre hallgató, a C510 méreteit idéző mobil, mely 5 megapixeles képérzékelővel és xenonvakuval próbál majd a fotózással szemben magasabb igényeket támasztó felhasználóknak megfelelni. A "Frances" még később érkezhet, ez a csúszkamobil rázkódásvédelmet és GPS-vevőegységet is tartalmazni fog.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról