Szerző: Bányai György

2008. december 08. 16:42:49

A Sony Ericsson középkategóriás fotómobillal indítja a jövő évet

A Sony Ericsson 2009-ben egy középkategóriás fotómobil bejelentésével kezdi majd az évet. A Cyber-shot családba illeszkedő C510 csekély, ám használható felbontású fotómodulja arcfelismerésre is képes lesz.

[HWSW] A Sony Ericsson 2009-ben egy középkategóriás fotómobil bejelentésével kezdi majd az évet. A Cyber-shot családba illeszkedő C510 csekély, ám használható felbontású fotómodulja arcfelismerésre is képes lesz.

A Sony Ericssson jövő év februárjáig készül el C510 modellszámú, "Kate" becenéven futó mobiljával, mely a gyártó közkedvelt, fényképezésre szakosodott Cyber-shot mobiltelefon-sorát gyarapítja lajd. A hagyományos rúdformájú készülékház egy 3,2 megapixeles fényképezőt zár magába, melynek élességállítása autofókuszos rendszerű lesz.

A fényképezőmodul mellé vaku is jár, ráadásul a telefon kezelőfelülete elsődlegesen a fotózásra lesz hangolva. A C510-ből nem fog hiányozni az arcfelismerés és a mosolyidőzítés lehetősége sem. Természetesen a képkészítés mellett a személyes adatkezelők, valamint az internetböngésző és a zenelejátszó alkalmazások is megtalálhatók lesznek a mobilban.


Sony Ericsson C510

Közvetlenül a C510 után még két modell érkezik majd a gyártótól, ezek közül az első a "Flippa" becenévre hallgató, a C510 méreteit idéző mobil, mely 5 megapixeles képérzékelővel és xenonvakuval próbál majd a fotózással szemben magasabb igényeket támasztó felhasználóknak megfelelni. A "Frances" még később érkezhet, ez a csúszkamobil rázkódásvédelmet és GPS-vevőegységet is tartalmazni fog.

a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 11:54

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.