Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Harmadik generációs hálózatokat is támogatja a Sony Ericsson legújabb okostelefonja, a P990

Ady Krisztián, 2005. október 10. 14:54
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Engadget] Vége a találgatásoknak, végül P990 néven kerülhet hamarosan piacra a Sony Ericsson legújabb okostelefonja , mely harmadik generációs létére már harmadik generációs hálózatokat is támogat. A 3G-támogatás mellett azonban számtalan egyéb új funkciót is felfedezhetünk az alaposan továbbfejlesztett modellen.

hirdetés
[Engadget] Vége a találgatásoknak, végül P990 néven kerülhet hamarosan piacra a Sony Ericsson legújabb okostelefonja, mely harmadik generációs létére már harmadik generációs hálózatokat is támogat. A 3G-támogatás mellett azonban számtalan egyéb új funkciót is felfedezhetünk az alaposan továbbfejlesztett modellen.

A Sony Ericsson P990 a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatok mellett már 802.11b (azaz maximálisan 11 Mbit/s elméleti sebességű) Wi-Fi csatlakozásra is képes. A Symbian OS 9.1 operációs rendszeren UIQ 3 platformot futtató okostelefon teljes QWERTZ (vagy QWERTY) billentyűzettel rendelkezik, mely a lehajtható flip alatt helyezkedik el. A beépített 2 megapixeles kamera mellett egy előlapi, videotelefonáláskor aktiválódó VGA kamerát is elhelyeztek. A 2,8 hüvelykes kijelző felbontása 240 x 320 pixel.

A zene- és videolejátszás mellett a készülék FM rádióadások vételére is alkalmas, a készülék 80 megabájtnyi memóriáját pedig a csomagban elhelyezett 64 megabájtos Memory Stick Duo Pro kártyával bővíthetjük fel. A SonyEricsson harmadik generációs okostelefonja 2006 első negyedévében kerül piacra Európában és Ázsiában.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.