Szerző: Ady Krisztián

2005. október 10. 14:54

Harmadik generációs hálózatokat is támogatja a Sony Ericsson legújabb okostelefonja, a P990

[Engadget] Vége a találgatásoknak, végül P990 néven kerülhet hamarosan piacra a Sony Ericsson legújabb okostelefonja , mely harmadik generációs létére már harmadik generációs hálózatokat is támogat. A 3G-támogatás mellett azonban számtalan egyéb új funkciót is felfedezhetünk az alaposan továbbfejlesztett modellen.

[Engadget] Vége a találgatásoknak, végül P990 néven kerülhet hamarosan piacra a Sony Ericsson legújabb okostelefonja, mely harmadik generációs létére már harmadik generációs hálózatokat is támogat. A 3G-támogatás mellett azonban számtalan egyéb új funkciót is felfedezhetünk az alaposan továbbfejlesztett modellen.

A Sony Ericsson P990 a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatok mellett már 802.11b (azaz maximálisan 11 Mbit/s elméleti sebességű) Wi-Fi csatlakozásra is képes. A Symbian OS 9.1 operációs rendszeren UIQ 3 platformot futtató okostelefon teljes QWERTZ (vagy QWERTY) billentyűzettel rendelkezik, mely a lehajtható flip alatt helyezkedik el. A beépített 2 megapixeles kamera mellett egy előlapi, videotelefonáláskor aktiválódó VGA kamerát is elhelyeztek. A 2,8 hüvelykes kijelző felbontása 240 x 320 pixel.

A zene- és videolejátszás mellett a készülék FM rádióadások vételére is alkalmas, a készülék 80 megabájtnyi memóriáját pedig a csomagban elhelyezett 64 megabájtos Memory Stick Duo Pro kártyával bővíthetjük fel. A SonyEricsson harmadik generációs okostelefonja 2006 első negyedévében kerül piacra Európában és Ázsiában.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról