Szerző: roberto

2003. május 19. 21:03:01

Újabb taggal bővült a KDE munkakörnyezet 3.1-es szériája

[KDE.org] A KDE Projekt a délelőtt folyamán

[KDE.org] A KDE Projekt a délelőtt folyamán jelentette be a KDE grafikus munkakörnyezet 3.1.2-es verziójának megjelenését. A friss kiadás az előző verzió megjelenése óta felfedezett apróbb hibák javításait, néhány biztonsági frissítést, és a KDE külöböző nyelvi fájljainak frissítését tartalmazza, a javítások a kdelibs, kdebase, kdegraphics, kdemultimedia, kdenetwork, kdepim, kdesdk, kdeutils és a quanta csomagokat érintik, a teljes környezet egyébként tizenhét nagyobb csomagból áll.

Az új KDE-t 51 (természetes) nyelvre fordították le, a nyelvi csomagok, a forráskód, illetve az ezekből készült binárisokat tartalmazó, Debian, Red Hat, Slackware és SuSE Linuxokhoz, valamint a FreeBSD-hez készült csomagok a download.kde.org-ról kiindulva tölhetőek le, az előző verzió óta történt változásokról a www.kde.org-on olvashatunk bővebben.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 15:43

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.