Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. február 6. 21:09

Matáv ADSL-fejlesztési tervek

A mai napon ADSL miniszájtján ( www.adsl.matav.hu ) tette közzé a Matáv a szélessávú internetszolgáltatással kapcsolatos fejlesztési terveit. A termékoldalon a terveken kívül országos és budapesti lefedettségi térképet, technológiai leírást, valamint -- az Axelerón keresztül -- megrendelési lehetőséget kínál a látogatóknak a távközlési szolgáltató.

[HWSW] A mai napon ADSL miniszájtján (www.adsl.matav.hu) tette közzé a Matáv a szélessávú internetszolgáltatással kapcsolatos fejlesztési terveit. A termékoldalon a terveken kívül országos és budapesti lefedettségi térképet, technológiai leírást, valamint -- az Axelerón keresztül -- megrendelési lehetőséget kínál a látogatóknak a távközlési szolgáltató.

2003. február végéig öt fővárosi telefonközponthoz (Dorogi, Gépmadár, Maglódi, Városszéli, Hungária) tartozók számára lesz elérhető az ADSL, március 31-ig pedig további hat budapesti központban teszik ADSL szolgáltatásra alkalmassá a hálózatot. Szintén március végéig kerül sor ADSL-fejlesztésre két-két pécsi és kecskeméti, valamint egy hévízi telefonközpontban.

2003 III. negyedévének végéig az ország mintegy hatvan telefonközpontját teszik alkalmassá ADSL szolgáltatás nyújtására; ezek hatoda a fővárosban van. A Matáv ADSL-lel kapcsolatos információi a www.adsl.matav.hu címen találhatók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról