:

Szerző: Bőle György

2023. december 29. 09:52

Állami és neres informatikai cégek valósága

A kormányzati és kormányközeli IT immár látható szelete a hazai informatikának. Ezen cégek megítélése erősen elfogult, sok féligazsággal és hamis információval. A 23. adásban végre nekiugrottunk a témának, a szilveszter és a szórakoztatás jegyében.

Anonim beszélgetőpartnereinkre támaszkodva, a teljesség igénye nélkül átfutottuk, milyen ezeknél a cégeknél dolgozni, milyenek a fizetések, beszélgettünk előítéletekről, megbélyegzésről és arról, hogy vajon a polgármester fia lesz-e az új főnököd, ha ezekhez a vállalatokhoz mész dolgozni. Jó hosszú adás lett, amiből a politikát amennyire csak lehetett, kihagytuk.

Az adásban elhangzott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a YouTube csatornánkon is.

A kraftie eseménysorozat állandó támogatója a Tesco Technology.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról