:

Szerző: Bőle György

2023. december 15. 10:20

Béralku és teljesítményértékelés

Cége válogatja, de akárcsak a szaloncukornak, jellemzően most van szezonja a teljesítményértékeléseknek és a béralkuknak is. Aktuális témát feszegettünk a 22. kraftie adásban.

A fenti folyamat mind az IT szakembert, mind a menedzserét kihívások elé állítja, és ahhoz, hogy ez ne okozzon fölösleges feszültségeket, érdemes pár alapvető dologra odafigyelni. Szász Péterrel (alias eszpee) beszélgetünk a visszajelzések fontosságáról, a ChatGPT-vel írt önértékelésekről, és az ellenajánlatok létjogosultságáról. December 29-én pedig végre jövünk az "Állami és neres informatikai cégek valósága" című adással.

Az adásban elhangzott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a YouTube csatornánkon is.

A kraftie eseménysorozat állandó támogatója a Tesco Technology.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról