Szerző: Koi Tamás

2023. szeptember 1. 12:10

Erre számíthatsz az Apple idei iPhone-bemutatóján

Hosszú évek óta vita tárgyát képezi, hogy az Apple mára mennyire tekinthető innovátornak a mobiliparban, de akár az, akár nem az, a fél világ nyomon várja az új "csodát" az aktuális iPhone-széria bemutatójakor.

Szeptember 12-én mutatkoznak be az új iPhone-ok, de ebben az adásban jól lelövünk minden poént előre, hogy könnyebben teljen a hivatalos bejelentésig a feszült várakozás - ami egyre kevésbé feszült, bármivel is próbálkozik az Apple.

Vigyázat, ebben az adásban több pletyka hangzik el, mint egy hímzőegyletben egy átlagos délután!

Az adásban elhangzott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten.

A sorozat október 17-i, első állomásán az AWS-ben már elérhető generatív AI megoldásokat vesszük nagyító alá. Sőt egy ígéretes, hazai felhasználásméréssel foglalkozó startup is itt debütál majd!

a címlapról

sar ügy

1

Az NMHH is figyeli a francia iPhone gate-et

2023. szeptember 29. 11:17

Egyelőre továbbra sincs bizonyíték arra, hogy az iPhone 12 felhasználókat az egészségügyi határértéket meghaladó sugárzás éri.