Szerző: HIRDETÉS

2021. december 6. 09:00

Egészségbiztosítási program, külföldbiztos kódolás, átlátható drótváz

Ezerféle egészségbiztosítás van, amitől sokszor csak felbosszantjuk magunkat, hiszen azt várnánk, hogy ezeket a szolgáltatásokat a fizetésünkből levont, vagy a vállalkozóként befizetett járulékok fedezzék. Külföldön betegnek lenni pedig egyenesen rémálom lehet. A biztosítások sokszor drágák, sok korlátozás van bennük, ráadásul nehezen átlátható, mire is jogosítanak. Most segítünk megtalálni az áthidaló megoldást egy jó nemzetközi egészségbiztosításra, amit megéri kifizetni.

A magánegészségügyi szolgáltatások költségeit egy biztosítási konstrukcióval fedezni sokkal jobban megéri, mint esetileg odamenni. Ha bármely családtagunk gyorsabban és jobb körülmények között gyógyulhat, ez megér annyit, hogy a foglalkozzunk már jó előre a kérdéssel, mikor még mindenki egészséges.

Biztosítás, ami a kis és nagy megbetegedésekre is jó

A piacon megtalálható egészségbiztosítások nagyon különböző szolgáltatásokat nyújtanak, sőt az áruk is nagyon eltér. Az egyszerű összegbiztosításoktól a teljeskörű nemzetközi szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosításig mindenki találhat az igényeinek megfelelőt.

Olyat azonban, ami más országokra is kiterjed, a legtöbb szolgáltatást finanszírozza, mindezt évek óta bizonyítottan és sikerrel nem nagyon találni a MediHelp-Generali co-branded biztosításon kívül. Ha fontos, hogy az egészségbiztosító ne csak a határokon belül nyújtsa ezt a széleskörű megoldást, akkor talán a legjobb választás lehet.

Nemzetközi biztosítás egyszerűen és költséghatékonyan

A MediHelp szolgáltatásfinanszírozó biztosítás lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, hogy korszerű, gyors és hatékony, prémium kategóriás egészségügyi ellátáshoz jussanak hozzá az ország határain belül és kívül.

A széleskörű magán járó- és fekvőbetegellátás lehetővé teszi a gyorsabb és biztosabb gyógyulást, így minden munkatárs hamarabb visszatérhet a munkahelyére, rövidebb ideig lesz táppénzen, kisebb a betegség miatti jövedelemkiesés.

medihelp

Egy egyszerű vakbélműtét ára biztosítás nélkül egy új autó ára is lehet

A MediHelp biztosítása fedezi egy váratlan súlyosabb megbetegedés, pl. egy kisebb műtét költségét (jelenleg egy vakbélműtét Magyarországon magánellátásban 2,2 millió forintba is kerülhet), valamint a mindennapi járóbetegellátások vizitdíjait, gyógyszerköltségét, ill. bármely rettegett betegség gyógyításának díját akár külföldön.

A biztosítás fedezheti nem csak a műtétek, de a gyógyszerek, a járóbeteg ellátásban adható szolgáltatások költségeit épp úgy fedezheti, mint egy kisebb műtétét. A családi költségvetésnek ez hatalmas teher lenne biztosítás nélkül, így azonban folyamatos és kiszámítható költségek mellett nyugodt lélekkel lehet a betegellátó rendszert igénybe venni, bárhol, bármikor. A költségek jól tervezhetők; negyedéves, féléves vagy éves ütemben fizethetők, ahogy az kényelmes.

A MediHelp az alábbi területeken nyújt segítséget, többletszolgáltatást:

  • Széles körű magán járó- és fekvőbetegellátás csomagtól függően
  • Diagnosztizált betegségekhez felírt gyógyszerek térítése. 
  • Minimum európai lefedettség, amely kiterjeszthető a világ minden országára. 
  • Szabad orvos- és egészségügyi intézményválasztás határok nélkül. 
  • Nincs várólista.
  • Adott orvosi szakterület külföldi specialistái is elérhetőek a biztosítás által. 
  • Korszerű műtéti eljárások, magas minőségű, modern berendezésekkel. 
  • Nem csak a betegség felismeréséig vezető úton nyújt segítséget, hanem magát a gyógyítást, a műtétet is finanszírozza! 

A konstrukcióról az alábbi weboldalon kérhetnek részletesebb tájékoztatást a cégek és magánszemélyek, vagy az alábbi elérhetőségeken: ugyfelszolgalat@medihelp.hu ; +36 70 628 6554.

[A MediHelp megbízásából készített, fizetett anyag.]

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.