:

Szerző: zimi

2008. szeptember 23. 16:38

Csúcskategóriás, teljesen automatikus színes nyomtatórendszert dobott piacra a Konica Minolta

Új generációs, nagy sebességű színes nyomtatórendszer jelent meg a Konica Minolta Business Solutions kínálatában.

Új generációs, nagy sebességű színes nyomtatórendszer jelent meg a Konica Minolta Business Solutions kínálatában.

A bizhub PRO C6501e egy komplett dokumentumelőállító gépsor, opcionális finishing egységgel, mely hatféle hajtogatást is támogat. A gyártó e tekintetben egyedülállónak írja le rendszerét, mint ami manuális beavatkozás nélkül képes hajtogatásra és kötésre is, automatikusan vágott fedőlapokkal. A lézertechnológiával dolgozó rendszer kimagasló, legfeljebb havi 300 ezer A/4 oldal terhelhetőségével tűnik ki. Óránként 3 900 oldal előállítására képes színesben és monokróm üzemmódban egyaránt, ami percenként 65 oldalnak felel meg.

A gyártó közleménye értelmében nem jelent problémát a vastag, négyzetméterenként akár 300 grammos papír kezelése sem. Kétoldalas nyomtatásnál a felső határ 256 gramm -- még a legelterjedtebb névjegykártya-papírok is csak 210 gramm körüli tömeggel bírnak. Normál másolópapír esetében az alapkiépített kapacitás 7500 lap, öt papírtálcából. A zökkenőmentes papírkezelést légrásegítéses adagoló és előmelegítéssel dolgozó párátlanító berendezés segíti. Vizsgálja és kiküszöböli a rendszer a dupla lapfelvételt is. Mind a papír, mind a kellékanyag anélkül cserélhető, hogy a termelést le kellene állítani.

SRA3 papírméretig (320×340 milliméter) használható a rendszer, ami lehetővé teszi A3 dokumentumok nyomtatását is, úgy, hogy még vágójeleknek is jusson hely. A komplett mininyomdának megfelelő készülék rendelhető szkenner egységgel és anélkül. Kétféle nyomtatásvezérlő, az EFI Fiery IC-305 vagy a IC-304 Plus (Creo) közül választhatnak a megrendelők.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.