Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Frissítve: az NHH szerint stagnált az ADSL-előfizetések száma áprilisban

Ady Krisztián, 2006. július 12. 13:09
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) gyorsjelentése szerint ez év áprilisában 19 ezerrel 3,41 millióra csökkent a bekapcsolt vezetékes telefonvonalak száma, ráadásul a csökkenő számú vezetékes vonalon 8,71 százalékkal kevesebb hívást kezdeményeztünk, mint márciusban. Április végén a 100 főre jutó vonalszám a márciusi 34,04-ről 33,86-ra csökkent.

hirdetés
[HWSW] A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) gyorsjelentése szerint ez év áprilisában 19 ezerrel 3,41 millióra csökkent a bekapcsolt vezetékes telefonvonalak száma, ráadásul a csökkenő számú vezetékes vonalon 8,71 százalékkal kevesebb hívást kezdeményeztünk, mint márciusban. Április végén a 100 főre jutó vonalszám a márciusi 34,04-ről 33,86-ra csökkent.

Az öt egykori monopol szolgáltató, az Emitel, a Hungarotel, az Invitel, a Magyar Telekom és a Monortel mellett a vezető alternatív szolgáltatók (PanTel, Tele2, GTS Datanet, eTel) és a legnagyobb kábeltelevíziós társaságok (UPC, T-Kábel, Fibernet, EMKTV) adatközlésére épülő jelentés szerint a háztartások vezetékes telefonellátottságának aránya a március végi 67,88 százalékról április végére 67,65 százalékra csökkent.

2006 első három hónapjában 42 ezerrel nőtt az ADSL-hozzáférések száma, meghaladva a 455 ezret, áprilisban azonban meglepő módon megtorpant a növekedés. Áprilisban az ügyfélszám stagnált az NHH adatai szerint, véleményük szerint azért, mert az egyik nagy szolgáltatónál sok ügyfél az ingyenes tesztidőszak lejártát követően mégsem kötött szerződést.

Amint azt az ugyan nevén nem nevezett, de az említett akciót indító T-Online-tól megtudtuk, áprilisban csak az üzleti területen volt ingyenes tesztidőszak, amely lehetőséget később senki sem mondott le. A lakossági területen ekkor még nem indította el ezt az ügyféltoborzó akcióját a szolgáltató. Az adott időben a vállalat ügyfélszáma folyamatosan nőtt, vagyis hazánk legnagyobb internetszolgáltatójánál bizonyosan nem stagnált az ADSL-előfizetők száma.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.