Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Szállítja a 6680 okostelefon butított, 6681-es változatát a Nokia

Ady Krisztián, 2005. május 30. 09:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Nokia bejelentette, hogy szállítja a mobilszolgáltatók számára a februárban bejelentett harmadik generációs 6680 okostelefon butított, 6681-es változatát. A 6680-as telefonnal megegyező tudású, azonban csak GSM-hálózatokat és EDGE adatátvitelt támogató készülékből hiányzik a második kamera is, melyre a harmadik generációs hálózatokon kívül nincs szükség.

[HWSW] A Nokia bejelentette, hogy szállítja a mobilszolgáltatók számára a februárban bejelentett harmadik generációs 6680 okostelefon butított, 6681-es változatát. A 6680-as telefonnal megegyező tudású, azonban csak GSM-hálózatokat és EDGE adatátvitelt támogató készülékből hiányzik a második kamera is, melyre a harmadik generációs hálózatokon kívül nincs szükség.

A 3GSM konferencián bejelentett Nokia 6681-es mobiltelefon fényképezésre és videorögzítésre alkalmas, Series 60 operációs rendszert futtat. A telefont 262 ezer színt megjeleníteni képes kijelzővel látták el. A Nokia 6681 az SMS-, MMS- és e-mail üzenetek mellett irodai dokumentumok kezelését is támogatja, PPT, DOC, XLS és PDF állományok is megnyithatók a segítségével. A beépített böngésző a WAP-oldalak elérése mellett teljes értékű webböngészőként is működik. A beépített memória akár 1 gigabájtosra is bővíthető.

A Nokia 6681 nem lesz olcsóbb harmadik generációs testvérénél, külföldi források szerint a listaára ugyanúgy 500 euró, azaz 123 ezer forint körül lesz. A szolgáltatók új előfizetés vásárlása esetén ebből természetesen majd kedvezményeket adhatnak.