Szerző: castor

2003. május 17. 14:28

E3: Magyarországon készül a Terminator 3: War of the Machines című játék

Az Atari váratlanul jelentette be pénteken, hogy a budapesti Clevers fejlesztőcsapat dolgozik a Terminator 3: War of the Machines című, multiplayer módokra koncentráló akciójátékon.

Az Atari váratlanul jelentette be pénteken, hogy a budapesti Clever's fejlesztőcsapat dolgozik a Terminator 3: War of the Machines című, multiplayer módokra koncentráló akciójátékon.

A cég képviselője elmondta, hogy míg a régebben bejelentett Terminator 3: Rise of the Machines egy konzolos program, addig a War of the Machines egy vérbeli PC-s multiplayer játék lesz. A cél az, hogy ugyanazt a hangulatot éljük át a monitoron keresztül, amelyet a Terminátor filmek csatáiban láthattunk a tévében és a moziban.

A SkyNet elleni nagy háborút az emberek oldaláról is megvívhatjuk, de akár a gépek közé is beállhatunk, hogy elpusztítsuk a túlélőket. Mindkét fél egységei között legalább négy speciális karaktert találhatunk majd. A tervek szerint háromféle játéktípus áll majd rendelkezésünkre. Egy "control-the-points" mód, mely leginkább a Battlefield 1942, vagy az Unreal Tournament Dominationjára hasonlít, egy objektum-alapú, ahol egy bizonyos helyet kell elfoglalnunk/megtámadnunk, illetve egy hagyományos deathmatch mód.


A clevers.com honlapon árválkodó humoros rajz

A többjátékos missziókon kívül lehetőségünk nyílik tíz darab egyéni küldetés teljesítésére is, melyekben Arnold Schwarzenegger karakterét irányíthatjuk. A modellezésnél motion-capture technológia segítségével felhasználják a színész mozgását, illetve a programban szereplő terminátor hangját is ő fogja kölcsönözni.

A War of the Machines a Clever's saját készítésű grafikus motorját használja, amelynek egy korai verziója már bizonyított a Screamer 4x4 című autós szimulátorban. A program kiadását 2003. november 18-ra tervezi az Atari, ami egybeesik a Terminátor 3 DVD változatának megjelenési napjával.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról