Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 20. 11:17

E-tartalom pályázatot hirdet az Informatikai Minisztérium

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) eTartalom címen pályázatot hirdet. A pályázható keretösszeg 300 millió forint.

[HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) eTartalom címen pályázatot hirdet. A pályázható keretösszeg 300 millió forint.

Az eTartalom Fejlesztése pályázat célja az elektronikus (digitális) tartalom előállításának, felhasználásának és terjesztésének elősegítése. A kiíró szándéka, hogy a támogatási célok megvalósítása során olyan új tartalom-termékek kerüljenek előállításra, amelyek a projekt befejezése után Magyarországon és/vagy az Európai Unió országaiban illetve az uniós tagjelölt országokban piacképesek lesznek, és üzleti tervvel dokumentáltan bemutatható, hogy a támogatás megszűnése után önfenntartóvá tudnak válni.

A pályázat célja továbbá kedvező feltételek megteremtése a 2002 decemberében illetve 2003-ban kiírásra kerülő Európai Uniós eContent pályázatokban történő aktív magyar részvételre.

Az eTartalom program nem támogat kutatás-fejlesztési projekteket. A pályázatok benyújtásának határideje 2003. február 15. A pályázatok részletes feltételei megtekinthetők az Informatikai és Hírközlési Minisztérium honlapján, illetve a pályázati útmutató nyomtatásban átvehető az Informatikai és Hírközlési Minisztérium portáján.

a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.