:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 15. 10:09

A Compaq és a Cardinal Health több éves informatikai megállapodást írt alá

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma bejelentette, hogy a dublini

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma bejelentette, hogy a dublini (Ohio állam) székhelyű Cardinal Health egészségügyi világcég a Compaqot választotta megosztott informatikai eszközeinek, vagyis a Compaq ProLiant szerverek, Deskpro asztali PC-k és Armada laptopok kizárólagos szállítójául.

Az új megállapodás alapján először a Cardinal Health dublini székhelyén, a cég Allegiance Healthcare nevű leányvállalatának McGaw Park-i székhelyén (Illionis állam), valamint az ohiói és kaliforniai elosztó központokban fogják felfrissíteni az eszközöket.

Az új szerződés szerint, melynek értéke évente 20 millió dollár, a Cardinal Health Compaq ProLiant szerverekkel, Deskpro asztali PC-kkel és Armada laptopokkal egészíti ki az eddigi informatikai infrastruktúra részeként jól bevált Compaq AlphaServer rendszereket és StorageWorks termékeket.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.