Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 15. 10:09

A Compaq és a Cardinal Health több éves informatikai megállapodást írt alá

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma bejelentette, hogy a dublini

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma bejelentette, hogy a dublini (Ohio állam) székhelyű Cardinal Health egészségügyi világcég a Compaqot választotta megosztott informatikai eszközeinek, vagyis a Compaq ProLiant szerverek, Deskpro asztali PC-k és Armada laptopok kizárólagos szállítójául.

Az új megállapodás alapján először a Cardinal Health dublini székhelyén, a cég Allegiance Healthcare nevű leányvállalatának McGaw Park-i székhelyén (Illionis állam), valamint az ohiói és kaliforniai elosztó központokban fogják felfrissíteni az eszközöket.

Az új szerződés szerint, melynek értéke évente 20 millió dollár, a Cardinal Health Compaq ProLiant szerverekkel, Deskpro asztali PC-kkel és Armada laptopokkal egészíti ki az eddigi informatikai infrastruktúra részeként jól bevált Compaq AlphaServer rendszereket és StorageWorks termékeket.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról