Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 31. 11:55

Változások a Westel havidíjas és előre fizetett díjcsomagjaiban

[Westel] 2001. szeptember 1-jével a Westel Mobil Távközlési Rt. módosítja tarifastruktúráját mind havidíjas, mind előre fizetett díjcsomagjaiban.

[Westel] 2001. szeptember 1-jével a Westel Mobil Távközlési Rt. módosítja tarifastruktúráját mind havidíjas, mind előre fizetett díjcsomagjaiban.

A percdíj számlázásakor szeptember 1-jétől mindkét típusú szolgáltatás esetében megkülönböztetik a vezetékes számok, illetve a más mobiltelefon-társaságok előfizetőinek felhívását. Az új tarifarendszerben a vezetékes irányba indított hívások tarifái lényegesen kedvezőbbek a más mobilhálózatok felé indított hívások percdíjainál, valamint a vezetékes irányba indított hívások eddig érvényes tarifáinál. A lezárt Eurofon I, II, és III és MobilMester díjcsomagok percdíjai változatlanok.

Csak a havidíjas díjcsomagokat érintő változás a csúcsidő, csúcsidőn kívüli és az éjszakai időszak egységesítése. 2001. szeptember 1-jétől az éjszakai időszak reggel 6 óra helyett 7 órakor fejeződik be (22-07h-ig tart), s ekkor kezdődik valamennyi díjcsomagban a csúcsidő. Valamennyi havidíjas díjcsomagot használó Westel-előfizető munkanapokon 18 óra helyett már 16 órától, valamint hétvégén, illetve munkaszüneti napokon díjmentesen hallgathatja le hangposta üzeneteit.

A Westel 400* díjcsomagot választó ügyfeleik nettó 2000 Ft-tal alacsonyabb havidíjat fizetnek szeptember első napjától (nettó 7500 Ft/hó).

A Domino díjcsomagot használó ügyfelek Magyarországon egyedülálló módon szeptember 1-jétől saját hívásszokásaikhoz igazíthatják a csúcsidon kívüli időszakot. A rugalmas rendszernek köszönhetően a Domino ügyfelek akár délelőtt, délután, vagy az esti órákban indítják hívásaik zömét, a díjmentesen hívható Domino központban két feltöltés között egy alkalommal beállíthatják, hogy melyik időszakban szeretnének csúcsidőn kívüli percdíjakért telefonálni (Szolgáltatások beállítása menüpont). A három választható kedvezményes időszak, a Domino Happy Hours: 07-11h, 12-15h, illetve 19-22h.

Ugyancsak szeptember 1-jétől a Domino és Domino SMS díjcsomagokban a 3 másodpercig vagy ennél rövidebb ideig tartó hívások díja bruttó 1 Ft-ra változik.

Az SMS szolgáltatások egyre sokszínűbbek, az SMS által hordozott információk egyre összetettebbek. Ehhez alkalmazkodva 2001. szeptember 1-jétől az igénybe vett SMS szolgáltatástól, illetve az SMS küldés irányától függően differenciált SMS díjakat alkalmaznak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról