Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 16. 10:16

Compaq iPAQ kézigépet kapnak a Cathay Pacific légitársaság utasai

[Mmd] A Cathay Pacific Airways több ezer Compaq

[Mmd] A Cathay Pacific Airways több ezer Compaq iPAQ Pocket PC-t oszt ki a Los Angeles, San Francisco, New York, Toronto, illetve Vancouver és Hongkong között közlekedő járatokra business osztályú vagy első osztályú retúrjegyet váltó utasai között.

A szeptember 1-jétől november 15-ig tartó akcióval a légitársaság a világ legerősebb és legkelendőbb kézi számítógépének, a Compaq Computer Corporation díjnyertes iPAQ Pocket PC-jének sikerét kívánja kiaknázni.

"Úgy gondoljuk, hogy a mobil számítástechnika növekvő népszerűsége miatt az utasok szívesen váltanak majd jegyet a honkongi járatok kényelmi osztályaira, mert így külföldi üzleti útjuk vagy szabadságuk alatt könnyen hozzáférhetnek az internetes tartalomhoz és információkhoz" - mondta Tom Wright, a Cathay Pacific, Americas vezető alelnöke. "Azért döntöttünk úgy, hogy a Compaq iPAQ-ot használjuk fel az akcióban, mert jelenleg ez a legvonzóbb zsebszámítógép a piacon" - mondta Wright.

A Cathay Pacific Airways az őszi idényben árbevételei jelentős növekedésére számít attól, hogy iPAQ Pocket PC-kel és akár 20 ezer AAdvantage bónuszmérfölddel jutalmazza meg azokat az utasokat, akik az öt észak-amerikai város valamelyikéből Hongkongba vagy távolabbi helyekre induló járatokra vásárolnak teljes árú business vagy első osztályú jegyet.

Az ingyenes iPAQ Pocket PC a 2001. november 15. előtt induló és 2001. december 15-ig visszatérő utasokat illeti meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.