Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 21. 14:07

2022-ben jöhet az Apple VR szemüvege

A Bloomberg forrásai ultrapérmium, csillagászati árú rétegtermékről beszélnek.

Újabb pletykák röppentek fel az Apple háza táján, ezúttal azonban nem autókra vagy épp hajlítható kijelzős okostelefonokra, hanem a cupertinói óriás VR-es ambícióira vonatkozóan. A Bloomberg értesülései szerint ugyanis a vállalat VR headset fejlesztésén dolgozik, amely már jövőre piacra kerülhet. Sok részlet egyelőre nem ismert az eszközről, az azonban tudható, hogy a készülékkel az Apple az ultraprémium szegmenst célozza meg, azt eleve rétegterméknek szánja - olyannyira, hogy nem kizárt, hogy üzleteiben napi egy darabra korlátozza az eladható modellek számát. Ennek megfelelően a headset jó eséllyel csillagászati árcédulát kap majd.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Ha egy hasonló termék valóban napvilágot lát, könnyen lehet, hogy azzal az Apple a Microsofttól ismert HoloLenshez hasonlóan a professzionális, illetve nagyvállalati ügyfeleket célozza majd meg, némi átfedésben a Mac Prók közönségével. A gyártónak ugyanakkor ahogy a ZDNet is rámutat, a termék mögé tartalmat is kell majd állítania, hiszen ha valóban napi legfeljebb egy eladással számol Apple Store-onként, az évi mintegy 180 ezer értékesített készüléket jelent, ami messze van attól az ökoszisztéma-mérettől amely vonzóvá tehetné az eszközt a tartalomkészítők számára, legalábbis az első években.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.