Szerző: Koi Tamás

2023. július 21. 08:41

Tombol a nyár, hív a Duty

Utolsó fejezetéhez közeledik a játékipar eddigi legdrámaibb szappanoperája, már csak az akadékoskodó angolokon múlik, hogy viheti-e a Microsoft az Activision Blizzardot. Éppen ezért ideje alaposabban előszedni a témát.

A héten tulajdonképpen eldőlt, hogy az Activision Blizzardot szerető ölelésébe vonhatja a Microsoft, ezért ideje végre alaposan átbeszélni, hogy miről is szól minden idők legnagyobb játékpiaci akvizíciója, és vajon miért ért meg ez az egész bolt 69 milliárd dollárt a Microsoftnak.
Az adásban régi kollégánk, Folyó Gergely, a Gamekapocs egykori főszerkesztője segít megfejteni, mi lesz így szegény Sonyval meg a többi piaci riválissal.

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok SoundCloudonSpotify-on, Apple Podcasten, és Google Podcasten.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

5

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.