Szerző: Koi Tamás

2023. február 17. 08:47

Az MWC #minekvan?

Padlón az okostelefon-piac, egyre érdektelenebbek a készülékek, amiket egyre ritkábban is cserélnek a felhasználók, de mintha mi sem történt volna, ettől még idén is ott lesz a mobilszakma krémje Barcelonában a Mobile World Congressen. Vajon mire számíthatunk idén, amikor évtizedes mélyponton vannak az eladások és tapintható az innovációs válság?

Évtizedes válságban a mobilpiac, az okostelefon-eladások a padlón, eközben a napfényes Barcelona mintha mi sem történt volna, idén is várja az iparágban motorozó cégeket, az elemzőket és az újságírókat a 2023-as Mobile World Congressre. De van-e értelme egyáltalán még az MWC-nek manapság az előrehozott tavaszt és a jó ingyenkajákat leszámítva? Ezt veséztük ki az adásban Khell Bogdánnal, a mobilarena.hu alapító-főszerkesztőjével. Hallgassátok sok szeretettel!

Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

 

Ez egyben egy kivételes alkalom is, hiszen Bog videóra is vette az adást, szóval láthattok minket képen is, most először:

42:26
 

Mobil világkiállítás a recesszió árnyékában: Mobilarena & HWSW Weekly podcast

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról