Szerző: Vörös Péter

2001. február 26. 08:17

Az Oracle meghosszabbítja népszerű Oracle Launch Box akcióját

HIRDETÉS

[Sajtóközlemény] Az Oracle Corp, az e-business szoftverek legnagyobb szállítója az Oracle VentureNetwork megalakulásának mai bejelentéséhez kapcsolódóan azt is közzétette, hogy 2001. május 31-ig meghosszabbítja a népszerű Launch Box termékének promóciós kampányát. Az Oracle Launch Box megoldással lehetővé válik, hogy a feltörekvő vállalatok, a kockázatitőke-befektetők (VC-k), az inkubátorok és a vállalatfejlesztő cégek alacsonyabb áron jussanak hozzá egy olyan e-business szoftvercsomaghoz, amelyet külön a számukra fejlesztettek ki, hogy azzal a vállalatindító "startup" IT-költségkihelyezések helyett az értékes forrásokat a kulcsfontosságú üzleti funkciókba fektethessék.

Az Oracle Launch Box olyan átfogó Oracle szoftvercsomag, amely a következőket tartalmazza:

  • Szoftvercsomag-használati jogot, amely mindent tartalmaz, ami egy rugalmasan méretezhető webhely működtetéséhez és nagy mennyiségű tranzakció költséghatékony kezeléséhez szükséges.
  • Egy összevont rendelésre vonatkozó árengedmény-konstrukciót, amely lehetővé teszi, hogy kockázatitőke-befektetők, inkubátorok és a vállalatfelfejlesztő cégek összevontan vásárolják meg szoftvereiket a portfoliójukba tartozó vállalatok számára.
  • Fokozott rugalmasságot kínál az Oracle Exchange terméknek a kockázatitőke-befektetők és a vállalatfelfejlesztő cégek számára történő megvásárlásakor, amely lehetővé teszi, hogy kihasználják az Oracle vezető online piaci szoftverét.

"Az Oracle Launch Box alkalmazáscsomag lehetővé teszi, hogy a vállalatok kezdettől fogva a megfelelő platformmal induljanak, és promóciós kampányunknak köszönhetően ezt sok vállalat a legkedvezőbb áron már meg is tette" - mondta John Nugent, az Oracle Corp rangidős alelnöke. "Az Oracle Venture Network bejelentéséhez kapcsolódóan kiterjesztettük promóciós programunkat a Launch Boxra, amely a feltörekvő vállalatok ötleteit hivatott megvalósítani. Úgy véljük, a versenyelőny kialakításának kulcsfontosságú tényezője a vállalat növekedésének kezdeti szakaszában az Oracle-rendszer bevezetése, és ezen speciális árkonstrukció segít abban, hogy az új cégek már most beszerezhessék a működésükhöz szükséges technológiát" - mondta Nugent

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:39

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.