:

Szerző: Koi Tamás

2023. december 4. 11:22

Tovább maradnak a DigiMobil jelenlegi árai

A vártnál tovább használhatják a jelenlegi, kedvező díjazás mellett mobilelőfizetéseiket a DigiMobil ügyfelek, a 4iG tulajdonában lévő szolgáltató nem nyúl év végén a tarifákhoz.

A DigiMobil mintegy 170 ezer előfizetőjének lehet jó hír, hogy szolgáltatójuk az előzetes várakozásokkal szemben mégsem változtat a hazai mobilpiac legkedvezőbb árazású lakossági tarifáinak konstrukcióin az újév első napjaiban.

Az áremelést - melynek mértékéről januárban ad ki tájékoztatást a cég - ettől függetlenül nem ússzák meg az ügyfelek, ám arra csak később, márciusban lehet számítani - tudta meg a HWSW Elkán Pétertől, a 4iG Csoport kommunikációs igazgatójától.

A negyedik magyar mobilszolgáltatóként 2019-ben indult DigiMobilt a Digi Távközlési Kft-vel együtt 2022-ben szerezte meg a 4iG Nyrt. A cég idén április közepén jelentette be, hogy a mobilos ügyfeleket az akkor már szintén a vállalatcsoporthoz tartozó Vodafone Magyarország hálózatára tereli át, majd az infrastruktúrát értékesíti (nem sokkal később meg is lett a vevő, az állami tulajdonú Pro-M Zrt).

digi_mobilok

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Akkor a 4iG azt garantálta, hogy 2023. december 31-ig változatlan áron vehetik igénybe a szolgáltatást a DigiMobil ügyfelek, ami messze a legjobb feltételeket jelentette, illetve jelenti ma is a lakossági publikus mobiltarifák körében.

A DigiMobil a meglévő ügyfeleknek így márciusig továbbra is listaáron 1830 vagy 1250 Ft-os havidíj mellett kínál 4 Ft-os belföldi percdíjat és 21 Ft-os SMS-díjat, díjcsomagtól függően havi 10, 15 vagy 30 GB-os mobilnet-kerettel.

A szolgáltató előfizetői meglévő SIM-kártyájukkal a továbbiakban is a Vodafone Magyarország hálózatát használhatják belföldi roaming keretében.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 28. 11:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.