Szerző: Koi Tamás

2023. november 27. 10:19

Mától a 4iG javítja az összes Lenovo otthoni PC-t

Szervizpartnert váltott a Lenovo Magyarországon, mostantól a cég összes otthoni célú PC-jét és tabletjét a 4iG Nyrt.-hez kell küldeni javításra.

November 27-től új központi szervizbe kell küldeniük a Lenovo otthoni PC-ket és tableteket a tulajdonosaiknak jótállás hatálya alá tartozó javítás és fizetős javítási igény esetén egyaránt: a gépeket a fenti dátumtól a 4iG Nyrt. javítja - derül ki a nagykereskedelmi partnerek részéről a múlt hét végén kiküldött tájékoztató anyagból.

A 4iG a Lenovo korábbi, országos szervizpartnerét, az egyik legnagyobb hazai javítócéget, a több márkára specializálódott budaörsi TMX-et váltja fel - a TMX elsősorban mobil megoldások szervizelésére szakosodott vállalkozás, ez a cég javítja többek között a Samsung, a Xiaomi az Oppo és a OnePlus mobilokat.

lenovo_repair

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Ahogy a TMX, úgy a 4iG is csak a Lenovo otthoni PC- és tablet termékcsaládjához tartozó modelleket javítja majd, azaz az Ideapad, Yoga, Legion, LOQ PC-k és Lenovo márkájú tabletek szervizelése zajlik majd a cégnél.

A professzionális mobil és asztali munkaállomások (ThinkPad és ThinkCentre gépek), illetve szervermegoldások a meglévő országos szervizhálózatnál maradnak, illetve nem változik az otthoni készülékekre vonatkozó Premium Care jótállás tartalma és az ügyintézés menete sem.

Az érintett ügyfelek a továbbiakban a 4iG erre a célra dedikált oldalán küldhetik be a hibajelentésüket, illetve kérhetik a meghibásodott eszköz ingyenes futározását is.

A 4iG Csoport egyik leányvállalata révén már korábban is végzett IT-fókuszú szerviztevékenységet: a HumanSoft Szerviz Kft. Dell eszközök garanciális szervizelését biztosítja. A 4iG ezen felül garanciális szervizpartnere a Lexmarknak, a Kingstonnak, a Zebra-nak és a Hewlett Packard Enterprise-nak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról