Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 30. 22:42

Technikai problémákkal kellett szembesülnie az AOL felhasználóinak ma reggel

A világ jelenlegi legnagyobb internetszolgáltatója, a virginiai (USA) America Online szolgáltatása ma reggel közel másfél órán át nem volt elérhető.

"A hálózat fejleszti munkálatai miatt közel 12000 felhasználó nem tudott csatlakozni az AOL-hoz és nem tudta elolvasni email-jeit" - mondta Tricia Primrose, a cég szóvivője.

Az America Online-nak jelenleg több, mint 25 millió előfizetője van. A vállalatra sokan panaszkodnak, mióta 1996-ban áttértek az átalnydíjas előfizetési konstrukciók alkalmazására.

Ennek hatására olyan hirtelen növekedett meg az előfizetők száma, hogy a hálózat gyakran a végletekig túlterhelt. Az is sokszor előfordul, hogy a betárcsázásnál egyszerűen foglalt jelzés hallatszik a vonal másik végéről.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról