Szerző: mz

2000. november 30. 20:32

Siemens UMTS rendszer a Mannesmann Mobilfunknak

[Siemens] Németország legnagyobb mobilszolgáltatója, a Mannesmann a Siemenset választotta az új multimédiás harmadik generációs UMTS-technológia fő beszállítójának.

A november 23-án nyilvánosságra hozott szerződés értelmében a Siemens fogja szállítani és telepíteni az összes komponenst a leendő mobilhálózat számára. A rendelés értéke 2002. végére várhatóan meghaladja az 500 millió eurót. Intenzív próbaüzemet követően – amit a Siemens és a Mannesmann Mobilfunk az elkövetkező néhány hónapban valósít meg – az UMTS hálózat első komponensei már 2001. elején szállításra és telepítésre kerülnek.

A Siemens már 1990. óta beszállítója a Mannesmannak: a D2 hálózathoz szállította a digitális kapcsolástechnológiát, a bázisállomásokat és intelligens hálózati funkciókat. A stratégiai partnerség a két cég között a németországi UMTS hálózat közös kiépítésével folytatódik. Az új hálózatban a mobil-használók nemcsak a gyorsabb adatáramlás előnyeit élvezhetik, hanem bármikor és bármely helyről hozzáférhetnek a multimédiás szolgáltatásokhoz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról