Szerző: mz

2000. november 28. 20:53

IBM eServer xSeries - gyorsabb web, kisebb terheléssel

[IBM] Az IBM bejelentette új eServer xSeries internetes cache eszközeit. Az xSeries modellek a Novell vezető pozíciót élvező, beágyazott Caching System cache rendszerével érkeznek, így az eddiginél tízszer nagyobb mennyiségű webes forgalmat tudnak kezelni.

Az eServer xSeries Internet Caching Solution eszköz kifejezetten erre a területre épített készülék, alkalmas a szörfözés vagy a webszerverek működésének gyorsítására. A készülék egyedülállóan nagy teljesítményű, hibatűrő, könnyen felügyelhető, használatával gyorsítható a munkavégzés, hiszen kevesebb ideig kell várakozni a külső vagy vállalati webszerverek nyújtotta tartalom megjelenésére.

Fordított használatkor az xSeries ICS a webszerver és az Internet-csatlakozás között foglal helyet. A beérkező kéréseket először megpróbálja helyileg kezelni. Ezzel a módszerrel a webes tartalom közel 85 százaléka helyezhető az átmeneti tárba, jelentősen csökkentve a felhasználók kiszolgálásának idejét és a webkiszolgáló terhelését.

Az xSeries ICS készülék könnyen telepíthető és üzembe helyezhető. A gépben gyakorlatilag minden előre konfigurált, natív operációs rendszere nincs, így akár már 10 perccel a hálózatra való csatlakoztatás után munkába állhat. A készülék automatikusan elindítja a rendszert, majd a megszokott interfészek bármelyikén keresztül konfigurálható. Az eszköz torony kivitelben és állványra szerelhető változatban egyaránt kapható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról