Szerző: mz

2000. november 22. 20:07

IBM NetVista A60i és Intellistation M Pro

[IBM] Az IBM ma bejelentette az új NetVista A60i asztali számítógépet, valamint az IntelliStation M Pro rendszert, amelyek az új Intel Pentium 4 processzorral felszerelve kiemelkedő multimédiás, képkezelési és internetes képességekkel rendelkeznek. Az IBM a NetVista A60 számítógépet is bejelentette, amely az A60i üzleti változata.

A NetVista A60i az elegáns és könnyen használható IBM NetVista termékvonalhoz csatlakozik. Az új rendszer innovatív grafikus szolgáltatásokat nyújt, az otthoni szórakozás központi elemévé teszi a számítógépet, mivel a videórögzítő képességeit az otthoni videószerkesztési és DVD-visszajátszási képességgel egyesíti. A NetVista A60i az 1,4 vagy 1,5 gigahertzes Pentium processzorok sebességét nyújtja, a leggyorsabb és legnagyobb teljesítményű számítógépet kereső kreatív vásárlók számára készült. Az A60i 2000 dolláros végfelhasználói ártól kapható. A rendszer úttörő módon elsőként használja az ATI Radeon All-in-Wonder videokártyát egy Pentium 4 processzort tartalmazó számítógépben. Ennek a kártyának köszönhetően a felhasználók új lehetőségekhez juthatnak a televíziózásban: szüneteltethetik az élő adást, azonnal visszajátszhatják a képeket, illetve a Guide Plus+ technológia révén a TV-műsorok kereshetőek, és havi díj nélkül cím, kategória, színész és dátum szerint készíthetők felvételek.

Az új IntelliStation M Pro 1,5 GHz-es Intel Pentium 4 processzorral és nagyobb grafikus teljesítménnyel lép színre.
Az IntelliStation M Pro a digitális tartalomkészítéssel, multimédiás fejlesztéssel, animációval, videóvágással, műszaki tervezéssel és háromdimenziós tervezéssel foglalkozó szakembereknek szánt munkaállomás. A teljes egészében újratervezett IntelliStation M Pro 6849 teljesítményének az akár 1,5 GHz-es sebességű működésre is képes Intel Pentium 4 ad nagy lökést. A modernizált rendszerarchitektúra, amelyet támogat az Intel új 850-es chipkészlete, és akár 2 GB ECC Rambus memóriát is tud kezelni, több adatot visz át a 400 MHz-es rendszerbuszon az Intel gyorsvégrehajtó motorja (Rapid Execution Engine) és továbbfejlesztett lebegőpontos és multimédiás egysége felé. A rugalmas bővítésre tervezett IntelliStation M Pro ház hat adaptert tartalmaz (öt PCI bővítőhelyet és egy darab négyszeres AGP Pro 50 bővítőhelyet), illetve 7 tárolóeszköz befogadására képes (4 beépítőhely áll üresen), tápegysége 340 W teljesítményű, akár négy hűtőventillátor is beleszerelhető. Az Intellistation M Pro végfelhasználói ára 2900 dollárnál kezdődik.

Az IBM IntelliStation M Pro rendszerre az IBM három év korlátozott helyszíni alkatrész- és munkagaranciát vállal, az IntelliStation "Ask Engineering" gyorsreagálású csapatának segítségével. A felhasználók a weben keresztül közvetlenül felvehetik a kapcsolatot az IntelliStation rendszermérnökeivel a különböző gondokkal kapcsolatban, a telepítéstől kezdve a létfontosságú alkalmazások működésének optimalizálásáig.

Az új modellek januártól lesznek elérhetők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.