Szerző: mz

2000. november 21. 21:43

2 Tbyte kapacitás szalagos tárral

Az Overland Data Inc., mely szalagos, biztonsági mentésekhez használt készülékeket fejleszt, ma bemutatta Ultrium LoaderXpress és MinilibraryXpress eszközeit, az első olyan készülékeket, melyek a Seagate Technology nagy megbízhatóságú Viper 200 meghajtóin alapulnak.

A meghajtók az LTO technológiára épülnek, saját kategóriájukban a legnagyobb átviteli sebességet biztosítják. Az LTO Ultrium LoaderXpress maximálisan 2,2 Tbyte kapacitást biztosít felügyelet nélkül. Átviteli sebessége maximálisan 16 Mbyte/sec.

A berendezés könnyen használható, közvetlen elérést biztosít minden szalagkönyvtárhoz, szalaghoz, közvetlen állapotinformációkat nyújt. Együttműködik minden fontosabb operációs rendszerrel, így Sun Solaris, Novell NetWare, Windows NT/2000, IBM Aix, SCO UNIX, HP-UX, Mac OS, Tru64 UNIX és Linux alól használható.

Az LTO Ultrium MinilibraryXpress átviteli sebességa óránként 115,2 Gbyte, natív kapacitása 1,6 Tbyte. Elsősorban az igényes, de skálázhatóságot nem igénylő felhasználóknak ajánlott. Szintén felügyelet nlküli biztonsági mentést és visszaállítást biztosít. Asztali és állványra szerelhető kivitelben is kapható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról