Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 21. 13:14

A Compaq Pentium 4-alapú számítógépeket mutatott be

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma új Deskpro Workstation számítógépet mutatott be az új 1,4 GHz-es és 1,5 GHz-es Intel Pentium 4 processzorokkal.

A rendelkezésre álló leggyorsabb és legújabb processzorokkal felszerelt új Deskpro Workstation 300 nagy teljesítménye és grafikai képességei komplex vizuális képek létrehozását és kezelését teszik lehetővé.

A Compaq Deskpro Workstation 300-ban a Pentium 4 processzor mellett megtalálhatjuk a rendelkezésre álló legnagyobb teljesítményű 2D és 3D grafikai vezérlőket - köztük a nemrég bevezetett Matrox Millennium G450-et és NVIDIA Synergy III-t -, és így a grafikaigényes munkaállomás-alkalmazásokhoz a legmagasabb szintű platformot képviseli. A Compaq Graphics Excellence Programja keretében a cég elsőként kezdte forgalmazni az új NVIDIA Synergy III grafikai vezérlőt.

A jelentős független szoftverértékesítőkkel (ISV) fenntartott szoros kapcsolatok lehetővé teszik a Compaq és partnerei számára, hogy különféle területeken - például a digitális tartalomkészítés, a pénzügyi szolgáltatások, a számítógépes tervezés és a földrajzi információs rendszerek területén - tervezzék, teszteljék, tanúsítsák és támogassák a munkaállomásokat a zökkenőmentes bevezetés, az optimális teljesítmény és a megbízható támogatás érdekében.

A Compaq Deskpro Workstation 300 januárban jelenik meg a magyar piacon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról