:

Szerző: Vörös Péter

2000. november 21. 12:45

Megkétszereződött az Agilent nyeresége

Az Agilent Technologies negyedik negyedéves pénzügyi időszakában a nyereség több, mint kétszerese volt az előző évi hasonló időszak eredményének. Az ex-Hewlett Packard tesztelési és mérési berendezésekkel foglalkozó vállalat kedvező eredményeit főként a telekommunikációval kapcsolatos eszközök eladásainak köszönhette.

Az október 31-ével zárult pénzügyi negyedévben a cég nyeresége 305 millió $ volt, szemben a tavalyi év hasonló időszakában elért 146 millió $-ral. A cég forgalma 38%-kal, 3,37 billiárd $-ra nőtt a tavalyi 2,45 billiárd $-ról. A pénzügyi év egészére 20%-os növekedést tervez az Agilent.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.