Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. július 20. 10:05

Smartboxokon is frissül a Telekom TV

Frissült a Telekom TV SmartBox beltéri egységeinek szoftvere, az új felület mellett olyan funkciók is jönnek, mint az egyéni csatornasorrend beállításának lehetősége, valamint az egyszerűsített bejelentkezés.

Ember legyen a talpán, aki képes kiigazodni a Magyar Telekom televíziós termékkínálatának fejlesztési fázisai között, mindenesetre a több mint egy évtizeddel ezelőtt belengetett többképernyős stratégia megvalósítása, illetve a felhasználói élmény egységes szintre hozása, továbbfejlesztése ha néhol kissé döcögősen is, de halad a szolgáltatónál.

A szolgáltató friss közleménye szerint a következő hetekben fokozatos terelési ütemterv szerint válik láthatóvá a SmartBox beltéri egységek frissített szoftvere a Telekom TV előfizetői számára. Június végén a Telekom a TV GO webes felhasználói felületét alakította át, hogy mobilon és PC-n egységes felhasználói felület fogadja a tévézőket, és most kerülnek sorra a beltéri egységek.

Az új szoftverkiadás középpontjában egy teljesen megújult felhasználói interfész áll, és az új felület a korábbinál nagyobb hangsúlyt helyez a tartalmak bemutatására. Az előfizetők a nyitóoldalon továbbra is rögtön válogathatnak a szolgáltatás kínálatából, de az eddigi egysoros megjelenítés helyett már több információ jelenik meg a felületen, és valamennyire egyszerűbbé válik a különböző műfajok és aktuálisan futó műsorok közti navigálás.remote_tv

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Egyszerűsödik és gyorsabbá válik a bejelentkezési folyamat: első bejelentkezéskor az eszköz alapú azonosításnak köszönhetően a későbbiekben nem lesz szükség a Telekom fiók adatok megadására, a bejelentkezés gombra kattintva automatikusan megtörténik a háttérben. Ezen felül a rendszer indulását követően nem jelenik meg többé automatikusan a főmenü, mely a Telekomhoz érkezett visszajelzések alapján zavarta a felhasználók jelentős részét.

A cég még áprilisban jelentette be, hogy a tavaly bevezetett androidos beltéri egységek új szoftvert kapnak. Tévés portfólió terén meglehetősen aktív a Telekom, miután január 21-én kivezette a műholdas tévészolgáltatást, és azóta már csak IP-alapú tévés előfizetést köthetnek az új ügyfelek, ami tavaly novemberben lépte át az egymilliós küszöböt az előfizető háztartások számában. A vállalatnak a tavalyi harmadik negyedév végén 1 millió 288 ezer tévés ügyfele volt, melynek közel 80%-a már az IP-alapú televíziós platformon keresztül fogyasztott tartalmat. Áprilisban a tévés csomagok kínálata is átalakult.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról